Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 servera giremiyorum, WAT HAPEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 res geliyormus yanliz cepteki esyalar kalicakmis esyalarinizi cebinize alin dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 daha simdi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 olm yazsaydınız buraya da alsaydik cebimize bari nası oluyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 inventoryindeki itemler yeni serverda olucak kısacasi, da grim eşyalarınızı toplamanız icin süre vericem dedi, çatırt diye server gitti anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 DoruK said: olm yazsaydınız buraya da alsaydik cebimize bari nası oluyo o Ahahaha. Geldi lan korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 İyi haberlerim var. Steam log: said: bleda555: grim bleda555: suan büyük ihtimalle tek mesaj atan ben degilimdirde Grimnax: haha bleda555: sen süre vericem dedi nitemleriniz icin bleda555: sonra server direk gitti bleda555: haberin olsun ^^ Grimnax: ha yok acilir birazdan bleda555: su chati c/p leyeyimde bleda555: paticikte drama dönmesin :D Grimnax: ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Diğer serverla alakasız şimdiki serverın patlaması , 1-2 gündür oluodu zaten arada 5-10 dk lığına gidiyodu düzelir yine alırsınız eşyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 kesin res geliyo dimi brickleri alsam yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 res geliyor mu kesin ona göre dağ taş gezeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 server gitti gelmiyor, asd, tamda chestten itemlerimi alıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 girdim 3 dakka sora yine gitti bi alamadık esyaları neyse yine kazarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 beyler serverin mapini resetlioruz ve güvenlik icin birkac plugin yüklüyoruz. Oyunculardan ricam yeni map'a gecmeden once eski mapteki accountlarinda dier mape gecmesini istedikleri itemlari inventorylerinde tutmalari. eski mapte inventoryinizde ne vrasa yeni mapte de aynen kaldigi yerden devam edicek. bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 server alsa alacam itemları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 serveri acin itemleri alalimda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 şekerler di de bende işyerlerimizdeyiz su anda haliyle onunda benimde basim baya kalabalik su anda :P müsait oldugunda di halleder serveri merak etmeyinm herkes itemlarini almadan mapi resetlemicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 server geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Disconnecting gecko []: You are not white-listed on this server! Forever alone gecko. sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 server gene gitti asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… velokp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ben alamadım esyalari bi 5 dk durun. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 argghh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ben 5 kırmızı ve 5 kahverengi mushroom hariç kurtardım, darısı sizin basiniza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gecko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 di said: Disconnecting gecko []: You are not white-listed on this server! Forever alone gecko. sadasd alsanıza benide. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 dev mantarlar çogiyi lan sdfs portatif ev gibi, hava kararınca yap bi tane gir içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 en son server gitmeden evel cebe attığım 20 kusur gold 40 kusur iron 12 redstonelu rail 1 stack de nether gitmiş, neyse sağlık olsun herhalde bug oldu cunku baska bi yerde girdim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 Sonraki 77.sayfa (Toplam 109 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Minecraft × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Diğer serverla alakasız şimdiki serverın patlaması , 1-2 gündür oluodu zaten arada 5-10 dk lığına gidiyodu düzelir yine alırsınız eşyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 kesin res geliyo dimi brickleri alsam yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 res geliyor mu kesin ona göre dağ taş gezeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 server gitti gelmiyor, asd, tamda chestten itemlerimi alıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 girdim 3 dakka sora yine gitti bi alamadık esyaları neyse yine kazarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 beyler serverin mapini resetlioruz ve güvenlik icin birkac plugin yüklüyoruz. Oyunculardan ricam yeni map'a gecmeden once eski mapteki accountlarinda dier mape gecmesini istedikleri itemlari inventorylerinde tutmalari. eski mapte inventoryinizde ne vrasa yeni mapte de aynen kaldigi yerden devam edicek. bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 server alsa alacam itemları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 serveri acin itemleri alalimda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 şekerler di de bende işyerlerimizdeyiz su anda haliyle onunda benimde basim baya kalabalik su anda :P müsait oldugunda di halleder serveri merak etmeyinm herkes itemlarini almadan mapi resetlemicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 server geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Disconnecting gecko []: You are not white-listed on this server! Forever alone gecko. sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 server gene gitti asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
velokp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ben alamadım esyalari bi 5 dk durun. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 argghh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ben 5 kırmızı ve 5 kahverengi mushroom hariç kurtardım, darısı sizin basiniza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 di said: Disconnecting gecko []: You are not white-listed on this server! Forever alone gecko. sadasd alsanıza benide. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 dev mantarlar çogiyi lan sdfs portatif ev gibi, hava kararınca yap bi tane gir içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 en son server gitmeden evel cebe attığım 20 kusur gold 40 kusur iron 12 redstonelu rail 1 stack de nether gitmiş, neyse sağlık olsun herhalde bug oldu cunku baska bi yerde girdim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar