Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Norak said:

buzla beraber kulalnılabilen ışık kaynağı lazım, buzdan ev yapıyorum meşale koyamıyorum, eriyo ev :(

yanlıs hatırlamıyorsam glowstone ve redstone torch eritmiyordu buz u. tabi yamuluyo da olabilirim heh
Mesaj tarihi:
işte karlı buzlu ortamda bi yer hazırlayıp içini suyla doldurcan o donuyor bir süre sonra, suyun buzla, karla teması lazım. basamak basamak yapılıyor öle

benim buzdan duvarlarım var öle, evinde çevresi buzlu olcak yakında,

http://i54.tinypic.com/xcnr07.jpg
Mesaj tarihi:
said:

yanlıs hatırlamıyorsam glowstone ve redstone torch eritmiyordu buz u. tabi yamuluyo da olabilirim heh

hmm glowstone eritiyomuş, ama redstone torch eritmiyor ışık seviyesi düşük olduğu için
Mesaj tarihi:
norak hangi texture pack o?

Bir de sinir oldum lb total realism yükledim yeni laptopta çok güzel çalışıyordu, ama windows 64bit olunca sorun çıkarıyormuş çözümünü yazmışlardı ama anlamadım. Bilen biri anlatırsa şukela olur ^^
Mesaj tarihi:
hmm sağol, onları bir ara indirmiştim ya buz baya güzel görünüyor. Şu siyah ekran verme hatasını çözsem çılgın atacağım da vanilla ile oynuyorum -.-

bari adamlar full versiyona en başarılı texture packleri kendileri modlayıp ekleseler de sorunsuz çalışsa
Mesaj tarihi:
dokucraft'ı bi yerde görüp beğenmiştim ben ama denedim alışamadım, 64x64 texture packten sonra 32x32 rahatsız ediyor

nilep okuyup da anlamadığın şey nedir, onu yaz bi anlayan çıkar belki
Mesaj tarihi:
pof tek ben yazıyorum ne pasifsiniz mc komunitesi olarak

Anıtkabir yapmaya başlıyorum bugün. 360 derece anıtkabir turu buldum çok güzel, projeyi çiziyorum şu anda. Bitince resimleri paylaşırım. Bi tane yapan olmuş ama dandik olmuş, gerçeğinden çok farklı. Ben daha güzelini yapcam hehe
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...