Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Norak said: buzla beraber kulalnılabilen ışık kaynağı lazım, buzdan ev yapıyorum meşale koyamıyorum, eriyo ev :( yanlıs hatırlamıyorsam glowstone ve redstone torch eritmiyordu buz u. tabi yamuluyo da olabilirim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 hmm akşam deniyim bakim, redstone falan var zaten bi sürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 glowstone eritmez muhtemelen ya. Buz nasıl elde ediliyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 işte karlı buzlu ortamda bi yer hazırlayıp içini suyla doldurcan o donuyor bir süre sonra, suyun buzla, karla teması lazım. basamak basamak yapılıyor öle benim buzdan duvarlarım var öle, evinde çevresi buzlu olcak yakında, http://i54.tinypic.com/xcnr07.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 anaa kasışmış, ama güzel olabilir öyle bir ortam bulursam deneyeyim. Hele şu lanet olası mağaradan bi çıkayım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 said: yanlıs hatırlamıyorsam glowstone ve redstone torch eritmiyordu buz u. tabi yamuluyo da olabilirim heh hmm glowstone eritiyomuş, ama redstone torch eritmiyor ışık seviyesi düşük olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 norak hangi texture pack o? Bir de sinir oldum lb total realism yükledim yeni laptopta çok güzel çalışıyordu, ama windows 64bit olunca sorun çıkarıyormuş çözümünü yazmışlardı ama anlamadım. Bilen biri anlatırsa şukela olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 dokucraft, highelf şeysi temam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 hmm sağol, onları bir ara indirmiştim ya buz baya güzel görünüyor. Şu siyah ekran verme hatasını çözsem çılgın atacağım da vanilla ile oynuyorum -.- bari adamlar full versiyona en başarılı texture packleri kendileri modlayıp ekleseler de sorunsuz çalışsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Of su bug'ını mı düzeltmişler ya su asansörüm çalışmıyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 dokucraft'ı bi yerde görüp beğenmiştim ben ama denedim alışamadım, 64x64 texture packten sonra 32x32 rahatsız ediyor nilep okuyup da anlamadığın şey nedir, onu yaz bi anlayan çıkar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 neyse hallettim 64bit için ayrı java varmış onu indirdim çalışıyo photorealism yeehaaa mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Bu arada: İslami kurallara göre mc oynamak ve gördüğüm en en en harika mc şehri: 7. ve 8. sayfalarda şehrin gezildiği videolar var, bakın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 pof tek ben yazıyorum ne pasifsiniz mc komunitesi olarak Anıtkabir yapmaya başlıyorum bugün. 360 derece anıtkabir turu buldum çok güzel, projeyi çiziyorum şu anda. Bitince resimleri paylaşırım. Bi tane yapan olmuş ama dandik olmuş, gerçeğinden çok farklı. Ben daha güzelini yapcam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 lütfen banlamayın ama editleyemiyorum işte yazmam lazım, ana mozale falan kısmı bitti, dış kısım, müze kısımları ve aslanlı yol kaldı. Şimdiye kadarki kısmını minecraft forumlarına psotladım bakarsınız: link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Hay ash what you playin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Ve Anıtkabir'i tamamladım. son halinin 8 resmi şu başlıkta mevcut. Örnek resim koyuyorum buraya da bir tane :) edit: bu arada göz kararı ayarlamıştım oranı ama tutmuş, yükseliği 14.40 metreymiş, benimki de 14 blok işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Ankaraya deniz getirmiş adam Nilep dedik gökçek çıktı lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 bu arada survival island challenge çok zevkliymiş ya, sevdim baya :) link de vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 notchun evlenmesi sebebiylen haftasonu oyunu alanlara 1 tanede bedava veriliyor, bana hediye edin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Hehe bende talibim:) Adamda parayı buldu evleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bende!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 nileppezdel said: bu arada survival island challenge çok zevkliymiş ya, sevdim baya :) link de vereyim eğlenceli bişeye benziyo bu denicem bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Baya keyifliydi ki başka da böyle survival challenge'lar buldum. Oynadıkça postlarım buraya. Gravel gördüğüme sevinecceğim aklıma gelmezdi ama o bile oldu yani. Her resource değerli oluyor gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 var mı 1 alana 1 bedavadan yararlanıp almayı düşünen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar