Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OCsMKypvmB0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Haha iyi deneme Jahrein ama crack değil bişi değil modding sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 başkalarının hakkını gasp ediyormuşsun gibi hissetmiyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bir araba çalmazdın öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bütün sivil polislerde paticiğe toplanmış Edit: Yanlış anlaşılma olmasın offical forumlardan alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 insanlar bu oyunu yapmak için günde 2 saat uykuyla yaşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 oha! evimin önündeki havuzun içine 6 tane creeper spawn olmuş.. *ok yagmuru mode on* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 1.7.3 çıkmış, bugfixler varmış. - Corrected a block duplication bug when using pistons - Corrected a redstone torch duplication bug when using pistons - Corrected a client crash when placing a sign in front of the piston, powering the piston and then removing the block beneath the sign - Ice blocks are now pushed without causing water streams breaking everything - Booster rails are no longer being powered magically without a power source - Pistons connected to the end of a piston-transistor via redstone are now properly closed when the power goes out - Doors no longer create purple particles - Hacking clients can no longer edit texts of placed signs in multiplayer - Changed so that paintings pushed by pistons will pop off 1.8 de yay silahı artık basılıp şarj olmalı olcakmış galiba bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Uzun uğraşlar sonucu düz sıra halindeki pistonlarıma güç verebildim ama hem gücü 5 clockla verince aşırı lag yapıyo serverda, hem de kurmaya çalıştığım düzenek çalışmadı. Şetan diyo yık evini döşe düzeneği de işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Norak said: 1.8 de yay silahı artık basılıp şarj olmalı olcakmış galiba bide. tavşan hayvanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dawşnaa! o değilde şu obsidian neden 1 saat sürüyor hala kazması lan :( uyuyordum geçen nerdeyse 20 tane kazıcam diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Diamond pickler hariç 50 saniyede kırılıyo. Diamond pickle de 15 saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 of ben 1.6ya geçilirken bırakmıştım oyunu, neler dönmüş serhat yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 aylardır oynamadığım için unuttum texture pack olaylarını filan, var mı kullandığınız güzel texture packler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 OFF EHE. http://www.minecraftforum.net/topic/127377-64x-128x-256x166-lb-photo-realism-166-compatible/ şunu çektim kurdum sonra oyunu açtım oh mis gibi grafikler derken yağmur başladı abi yağmur kar falan geldiğini bilmiyodum ve mest oldum EHİHİHİ diye evime girdim şu an yağmuru izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 SELAM abi kaç zamandır oynuyorum. bi kere text pack indirmedim zızızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 indir lan çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ben dokucraft kullanıyorum arada bi basic theme a geçiyorum felan, öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Saeros said: aylardır oynamadığım için unuttum texture pack olaylarını filan, var mı kullandığınız güzel texture packler? bordercraft çok iyi falan dediler bi ara.ben default kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 arada bir servera giriyorum da kimseler yok lan üzüldüm valla. ama beğendim şehrinizi yememiş içmemiş bişeyler inşa etmişsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 server bomboş ya.millet single kasıyo galiba.gelin multide kasın ne kasıyosanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 1.8 e kadar kimse oynamaz yea adam gibi ben bile girmiorum bayadır heh. 1.8 gelince baya bi gideri olcak oy unun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yalnız 1.8 gelince hali hazırda elimizde bulunan maplere gelir mi değişiklikler, yoksa sıfırdan harita mı açmak gerekir? sıfırdan başlamak gerekir gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 onca evi bagı bahceyi citi bida yapamam valla bastan baslarsak, kazarım bi magara spawn pointin dibine, orda yaşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Yeni sistem pek samimi değil, komşuluk ilişkileri sıfır ehüeh Ondan girmiyor millet sanırım. Sıfırdan başlayıp bi yer seçip hep birlikte inşaata girmek çok iyiydi, bu çok garip bişey oldu o yüzden. Tabi koruma da önemli ama ne biliim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar