Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Java motoru ile tasarlandığı için problemli... Adamların amacı aslında browserdan oynanabilir olmasını sağlamak o yüzden de java ile tasarlamışlar ama bence hata etmişler eğer başka programlama dili ile yazılmış olsaydı şuanki 10 kişilik sunucularda yüzlerce kişi takılmadan oynayabilirdi...
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar explore edersen o kadar büyüyor işte. Tabii 1.3'den itibaren sorun olmaz malum artık backuplamak uzun sürmüyor.

Birbirine yakın portalların Nether'da aynı noktaya çıkması biraz abartılı olmuş. Yakın demeyeceğin mesafedekiler de aynı noktaya bağlanıyor. :/
Sosyal ağlarda paylaş

manyağı oldum bunun. sapık gibi kazıyorum yeri göğü. yalnız şu patlayan ibibikler beni fena ayar ediyor. ulan ev yapıyorum 2-3 tanesi bir patlıyor geriye meteor çukurları gibi çukurlar. o değilde ben de geleyim mi server'a? beni de alın lan. :'(
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bikaç gündür arada deniyorum da giremiyorum servera

bi de peacefulda oynayınca çok rahatlıyor insan, ama ilk zamanlar en azından easy'de filan oynamak lazım
geceleri eve sığınıp gündüz olmasını beklemek, evin içini dekore etmek filan hoş şeyler euh
Sosyal ağlarda paylaş

ben hep normalde oynadim, creeper falan filan istemiyorsan etrafa torch & fence koyacaksin :P
orumcek istemiyorsan kucuk bi duvar yapip disarisina 1 blokluk balkon yapman lazim (orumcekler duvarlari normalde tirmanabiliyorlar ama tam ustunde bisi varsa cikamiyorlar)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...