Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Java motoru ile tasarlandığı için problemli... Adamların amacı aslında browserdan oynanabilir olmasını sağlamak o yüzden de java ile tasarlamışlar ama bence hata etmişler eğer başka programlama dili ile yazılmış olsaydı şuanki 10 kişilik sunucularda yüzlerce kişi takılmadan oynayabilirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Browserdan oynanmasa bu kadar satamazlardı. Millet işten oynayabilmek için alıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 benim ev arkadaşımın pc'sinde de kasıyodu. artık opera'da oynuyorum kasmıy demişti. bilemicem bi de browserdan deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Cystein said: 4 gb ram var kasmıyor bende ama tabi işlemci de i5 Boş mapda oynuyorsundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yea benim makinada 4gb ddr3 ram, amd 810 cpu 10k rpm hdd var. aynı makinadan 40mblik worldü olan server acikken rahat rahat 128x128 text packli minecraft oynuodum full visibility ile. sizin makinalarda sorun olmasin ehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 aynen zaten grim'in serverdayız multiyiz map de 40 mb falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 nereye grim in serverdasiniz. grimin kendisi bile girmiyo kendi serverina sattınız olm hepiniz sdf :( zombilerle başbaşa kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 nası ya daha bugün kaleiçine yeni ağaç ev yaptım eşşşşek gibi. ayık olun olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yanniz bizim world su anda 140mb 40 deil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Ne kadar explore edersen o kadar büyüyor işte. Tabii 1.3'den itibaren sorun olmaz malum artık backuplamak uzun sürmüyor. Birbirine yakın portalların Nether'da aynı noktaya çıkması biraz abartılı olmuş. Yakın demeyeceğin mesafedekiler de aynı noktaya bağlanıyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bukkit e gecsemmi acep ne dirsiniz ? nethera fln girilio onda sanirim eheh fantazi yapip netherda kale yapmak istiyorum ben afasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 nethere pluginle girilebilmesi lazim ama plugin cikti mi bilmem. 90% cikmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 portal gun http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=1032&t=215961 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 server acik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 tık millet neler yapıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 servere giremiyenzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 aynen server nerde grim reis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysti Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 manyağı oldum bunun. sapık gibi kazıyorum yeri göğü. yalnız şu patlayan ibibikler beni fena ayar ediyor. ulan ev yapıyorum 2-3 tanesi bir patlıyor geriye meteor çukurları gibi çukurlar. o değilde ben de geleyim mi server'a? beni de alın lan. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 peacefullda oyna patlamaz evlerin. o zaman moblar spawn olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysti Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 haklısın, o zaman da şey gibi oluyor ama, böyle neyse anlatamadım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben de bikaç gündür arada deniyorum da giremiyorum servera bi de peacefulda oynayınca çok rahatlıyor insan, ama ilk zamanlar en azından easy'de filan oynamak lazım geceleri eve sığınıp gündüz olmasını beklemek, evin içini dekore etmek filan hoş şeyler euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 serverimiz nerde ya. grim reis üşüyoruz nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben hep normalde oynadim, creeper falan filan istemiyorsan etrafa torch & fence koyacaksin :P orumcek istemiyorsan kucuk bi duvar yapip disarisina 1 blokluk balkon yapman lazim (orumcekler duvarlari normalde tirmanabiliyorlar ama tam ustunde bisi varsa cikamiyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Au4cqkCly_o&feature=player_embedded#at=88 OTISMALERT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 helms deep yapak ardındanda minas tirith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar