Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

Sparkcaster said:

heykel işine gircem ama cobblestone yetmiycek galiba baya hayvan boyutlarda yapmayı planlıyorum

abi smooth stone yetmez desen anlicamda
cobble stone kasl yetmez be arda eauhea

bu arada abi su oyunda ilk defa hisss sesini duyup arkani donunce creeper gormenin tadi hic bi seyde yokmus

2 gundur oynuyorum hafif sikti o ayri
belki mutlsisi daha zevkli olabilir
muhabbet ede ede kazarsin en azindan

hacı 50x50x2 mağara kazdım trap için + su kanalları felan 3 çift sandık dolu cobblestone var ama yetmeyebilir, o kadar büyük proje
Sosyal ağlarda paylaş

6 saatlik kazışımından sonra birazcık demir aramaya çıkmıştım oysaki ancak eve bir daha dönemedim 4 saattir arıyorum dünyanın sonu yok diye düşünmeye başladım lütfen yardım edin buzulları geçtim kızgın kumları aştım sarp dağları tırmandım ama birtürlü eve dönemiyorum yardım edin lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni Bi hayata başla. Robinson hesaaaabi. Diamond bul. Yalniz diamond toplaman için demir kazma lazım. Yapiver bi workbench ordan bi furnace topladığın ironlari ignot yap, yap Bi kazma en derinlere kadar in. Lav civarlarında bulursun en çok diamond. Bi dahaki sefere evden çıkarken arkana işaret birak. En kolayı 2 stone üst üste koy tepeye bi meşale koy. Bir de senin evin yönünü gösteren tarafına koy tasın meşale bu sekilde evini bulursun işaretleri takip ederek. Onun dısında maden kazısına çıkacaksan tek girişi olsun madeninin. Bu noktada belirli bir kazı sistemi geliştirmen gerek. Yoksa madende de kaybolursun. Büyük mağara bulursan yine mağara girişini işaret eden meşaleler koyarsan kaybolmazsin hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgiler için teşekkürler. Zaten çantamda sadece iron vardı öldüm kurtuldum ohh bee... Bu arada en derine kadar kazdım bir mağaraya açıldı mağaranın bazı odalarında kafese bebek atıp yakmışlar başlarında da yaratıklar zikir çekiyolardı çok tırstım aldım direk peacefull moda :D... Diamond falan mağra duvarlarındaydı bu arada cidden 4 saat boşuna aramışım evin yolunu 15 dakka kazma işlemi ile tüm elementlere ulaştımasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...