Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 BonePART said: Sparkcaster said: heykel işine gircem ama cobblestone yetmiycek galiba baya hayvan boyutlarda yapmayı planlıyorum abi smooth stone yetmez desen anlicamda cobble stone kasl yetmez be arda eauhea bu arada abi su oyunda ilk defa hisss sesini duyup arkani donunce creeper gormenin tadi hic bi seyde yokmus 2 gundur oynuyorum hafif sikti o ayri belki mutlsisi daha zevkli olabilir muhabbet ede ede kazarsin en azindan hacı 50x50x2 mağara kazdım trap için + su kanalları felan 3 çift sandık dolu cobblestone var ama yetmeyebilir, o kadar büyük proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bende zenginim bende para verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Cystein said: Suan 1.2_02 sen bana update nası kapatılır onu söyle minecraft.net ten indir yeni launcheri onunla gir oyuna. girerken loginden sonra Want to Update Now? tarzi bisey sorcak seceneklerin Yes ve Not Now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 BonePART said: Sparkcaster said: heykel işine gircem ama cobblestone yetmiycek galiba baya hayvan boyutlarda yapmayı planlıyorum abi smooth stone yetmez desen anlicamda cobble stone kasl yetmez be arda eauhea Cobble: 75862. Böyle kullanırsan yetmiyor işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 6 saatlik kazışımından sonra birazcık demir aramaya çıkmıştım oysaki ancak eve bir daha dönemedim 4 saattir arıyorum dünyanın sonu yok diye düşünmeye başladım lütfen yardım edin buzulları geçtim kızgın kumları aştım sarp dağları tırmandım ama birtürlü eve dönemiyorum yardım edin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 En azından 5-6 diamond taşımıyorsan intihar et. http://www.minecraftwiki.net/wiki/Compass kırmızı kısım spawn noktasını gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Yeni Bi hayata başla. Robinson hesaaaabi. Diamond bul. Yalniz diamond toplaman için demir kazma lazım. Yapiver bi workbench ordan bi furnace topladığın ironlari ignot yap, yap Bi kazma en derinlere kadar in. Lav civarlarında bulursun en çok diamond. Bi dahaki sefere evden çıkarken arkana işaret birak. En kolayı 2 stone üst üste koy tepeye bi meşale koy. Bir de senin evin yönünü gösteren tarafına koy tasın meşale bu sekilde evini bulursun işaretleri takip ederek. Onun dısında maden kazısına çıkacaksan tek girişi olsun madeninin. Bu noktada belirli bir kazı sistemi geliştirmen gerek. Yoksa madende de kaybolursun. Büyük mağara bulursan yine mağara girişini işaret eden meşaleler koyarsan kaybolmazsin hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Bilgiler için teşekkürler. Zaten çantamda sadece iron vardı öldüm kurtuldum ohh bee... Bu arada en derine kadar kazdım bir mağaraya açıldı mağaranın bazı odalarında kafese bebek atıp yakmışlar başlarında da yaratıklar zikir çekiyolardı çok tırstım aldım direk peacefull moda :D... Diamond falan mağra duvarlarındaydı bu arada cidden 4 saat boşuna aramışım evin yolunu 15 dakka kazma işlemi ile tüm elementlere ulaştımasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bugün temel atma çalışmalarına başlayacam ama acaba sertleştirilmiş taş mı yapsam cobblestoneları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 o kadar kömürü nerden bulucan gerçi bilmiyorum sabahtan akşama kadar kömür çıkarmış da olabilirsin 1 kömürle 8 cobblestone pişirirsin işte hesapla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Furnace fazla kömür tüketmiyor, dert olmaz. Bence cobblestone rengi heykel için çok koyu kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 magma accessinw warsa magma bucketla kolay piser iste 8 yada 12 furnace felan kurcan anca yetisirsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 http://i55.tinypic.com/2qaobb4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 http://images.encyclopediadramatica.com/images/b/b8/Minecraftnorthkorea.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 koyulmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 http://nerdyshow.com/wp-content/uploads/2010/10/DeathStarMinecraft.jpg abi ahahahahah oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Ben ne yapsam. Resim bir önceki sayfada. Önerilere açığım. Çok materyal isteyebilir ama zor birşey olmasın, resim heykel falan olmaz yani. Bina olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 inönü stadı yap aqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 sp mi mp mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Derdiniz coal mi ? Coal yapiliyo ki artık. Git ağaç dik bone meal at ustune wooop al sana ağaç kes tekrar dik repeat ???? infinite wood. Woodu işleme git furnaceda üst slota koy alta coal koy. Coal yaratiyosun. Profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 charcoal. coaldan daha az etkili diye biliyorum. ama yine de ise yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Az önce ilk kez lava bucketla furnace yaktım. Kovayı da yutuyo ama iyi is goruyo lan. Suan yarısı harcandı ateşinin Bi 64 lük cobble işledim galiba 128 işleyecek toplamda ama 15 furnace var hahaha 15*3=45 iron göte geldi wfsfafsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 derp said: sp mi mp mi? SP Bana ağaç kesmek kömür çıkarmaktan daha zor geliyor. Sanırım diamond peşinde koşarken bol bol kömür elde ettiğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar