Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 big green exploding penis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ilk başta mümkün oldugunca daga tepeye kurmaya calışın evinizi bide cevrenizi aydınlatın bolcana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 survival mod nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 zaten yükseğe kurdum ama çokta yüksek değildi. ışıktan kaçıyolarmı meşalemi döşemek lazım. yada her gün dirtten çit öreyim gitsin onu patlatsın. ama ta yere kadar deliyo ayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ışıktan kacmıyorlar ama ışığın yogun oldugu yerde ortaya cıkmıyorlar en azindan evin cevresinde rahat edersin o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 peki bu meşaleler ne kadar süre yanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bu beni oyuna almıyor. premium al vs diyor. siz nerde oynuyorsunuz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 evet nasıl oynadığınızı bana da pmlerseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 biri server galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ilacını bulamadım açıkçası. biri server olsa da bi kere online oynayın öyle offline oynayabilirsiniz diyoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ya oyun çok güzelmişte şu yaratıklar geriyo :P creative mode a giremedim ben ayrıca nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 yaratıklari kapatabilirsin. seceneklerden zorluk seviyesini peaceful yaparsan yaratik olmaz. ama sıkıcı olabilir yaratiksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ben gayet memnunum. Lava düşerek yeterince ölüyorum bir de Creeper ile mi uğraşıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 http://images.encyclopediadramatica.com/images/thumb/b/b8/Minecraftnorthkorea.jpg/800px-Minecraftnorthkorea.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bulutlara kadar çıkan gözlem kulemi az önce bitirdim çok acayip oldu :P bu yaratıkları nasıl kolayca öldürebilirim varmı bi yolu? mesela bi yay yapsam bi sürüde ok olsa kuleden vururum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Abi bunlar multiplayerda sandbox moduyla mı yapılıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paint bu oyun kadar yaratıcı heeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Tyrannus said: http://images.encyclopediadramatica.com/images/thumb/b/b8/Minecraftnorthkorea.jpg/800px-Minecraftnorthkorea.jpg dünyadaki bütün sapık insanlar bu oyunu oynuyor sanırım bu ne lan uğraşılır mı bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Hileci abi onlar. Neydi mineedit miydi. Forum blok dünyasına olan güvenimi sarstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 beyler tesekkür ederim bu arada hanginiz dagıttıysa benim dünyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 aynen benim villada dağılmış. bıraktım oynamayı ben de. dün 12e16f512e165 falan isimli bi eleman vardı. forumdan falan biri mi ki o ? ha bi de dağıtılmadan önce 3 4 kez soyulduydu benim adam :P player olunca isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 cumartesiden beri eskisehirdeyim ben o yüzden yedekleme ayın 27sinden kalma. geri sardık ama smarthan senin son yaptıgın villa malesef ucmus ama sinirim baya bozuldu size de uyarsa whitelist ile yeni bi world acmayı düsünüyorum kimseye opluk vermeden ve monster spawn acık bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 neyse ya zaten yarısını yıkmışlardı :P kurarsan gelirim de hile yapmazsan sen de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 birde moonfall yapmıstı sanırım iceride bir bina oda ok derse sıfırlayacam world u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar