Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 abi download ettim,direk login dedim,login failed diyo.bide "play online once to enable offline" nası olcak bi yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 açın server da oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bong Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 şu anda survival mode'un multiplayer desteği yok mu hala? wikisini biraz karıştırdım ama anlayamadım, var gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Zaybird said: abi download ettim,direk login dedim,login failed diyo.bide "play online once to enable offline" nası olcak bi yardım edin. orijinal öyle, bir anormallik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bong Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 survival mode'un multiplayer'ı geldi madem, alıyorum ben de oyunu bu akşam. vakti olan, emeği olan kişilerle bir server işine girebiliriz cidden. @grimmax hocam server açabilirsen güzel olur, akşamları girer iş bölümü yapar bir dünyayı tamamen döşeyebiliriz. hatta gözlemlediğim kadarıyla arcane de gelirse çok iyi olur. ne dersin, olur mu server işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ahaha başlığı yeni görüyorum. ben bayadır oynuyorum tek başıma survival hard akıyorum :D bildiğin part time amele geceleri de full time warriorum. bi ara video yapıp internete goyyum dedim beceremedim. çok şaheser icatlarım, tuzaklarım, bina ve yapılarım var. bir roller costerım var ki abaw görenlerin ağzı açık kalıyor :D multi işine girecekseniz gelirim. account var nitekim. akarız beraber. bildiin iş bölümü yaparız parçalarız yeminlen :D ya da bazı serverlar var işte rpsine kadar her türlü server var. şehirler mehirler var. minecraft forumlarında server başlıkları var. ordan katılabiliniyor white list'e girmek için server adminleriyle iletişime geçiyosunuz. ha işin şöyle kötü bi yanı var uo shardları gibi adamda yahut makinede bi sorun olunca baybay diyolar çük gibi kalıyosunuz :D siz karar verin paticik olarak beraber takılabiliriz herhangi bir şekilde. ha bi de :D salağın birisi /b/ye "yaratıcı insanlar gelsin minecraft server'ıma" diye thread açtı ip'sini yazdı. bir girdik 60 tane troll... 10 dakikada serverda yıkılmadık yapı kalmadı. admin milleti banlamaktan parmağının ağrıdığını söylemişti aşsldfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bong Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 zaten server açılırsa mümkünse password koyabilelim. o kadar emek çaba boşa giderse saçlarımı yolarım ben heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 dediğim gibi white & black list yapabiliyorsun serverlarda. adam girmeden white list'e alıyosun adamın acc name'i, öyle girebiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bong Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 grimnax açıyorsa serverı alıyorum oyunu ve ortak yapı çalışmasına giriyorum o zaman. bi de iletişim adresi falan lazım, olmadı freenodedan bi ircde falan takılırız he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 lan 26 sayfa gazladiniz, indiriyim bakiyim neyin nesi, bende baslicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ee indirdim, acc aldim, giremiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 notch agaya parasını verdin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bong Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 vermediysen giremezsin. torrentten kreklisini çek biraz oyna dene sev falan eğer kıyamıyorsan 15 yuroya. ki iyi bi miktar bence ya, alınır yani sonradan gelen: ki aldım. aldım ve mutluyum hatta. ankarada 3 ayımı yemişti allahsız, hak etti bu parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bong Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 şu anda tek beklediğim grimnax'in vereceği ip adresi. hype'd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bong Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=103072 hohoho, this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sever gibi oldum, bi server sart, kurammi? bende baglanti fena degil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bong Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 kuraydın denerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 kurariz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Oy1SzVPtVt4&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=VFZKtvHQSNY&feature=iv&annotation_id=annotation_110099 adam bedrockı kırdı asdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 oha ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 aga sizin bisey yapacaginiz yok, aciom ben server. Gimliylen test mest deneyelim, bisure idare ederiz enazindan benim baglanti ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 benim server acik ya buraya post atmayi unutmusum eheh 2 gündür smarthan ile kasioruz baya bi birikim etc oldu heh gelmek istiyen pm ile ip isteyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 benimki zaten kotu sonuclandi, acamadikta, giremedikte sdgsd actimda, giremedik daha dogrusu, ipyi pmden atsana girelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ip atsanız da girsek yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar