Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

survival mode'un multiplayer'ı geldi madem, alıyorum ben de oyunu bu akşam. vakti olan, emeği olan kişilerle bir server işine girebiliriz cidden.

@grimmax
hocam server açabilirsen güzel olur, akşamları girer iş bölümü yapar bir dünyayı tamamen döşeyebiliriz. hatta gözlemlediğim kadarıyla arcane de gelirse çok iyi olur. ne dersin, olur mu server işi?
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha başlığı yeni görüyorum. ben bayadır oynuyorum tek başıma survival hard akıyorum :D bildiğin part time amele geceleri de full time warriorum. bi ara video yapıp internete goyyum dedim beceremedim. çok şaheser icatlarım, tuzaklarım, bina ve yapılarım var. bir roller costerım var ki abaw görenlerin ağzı açık kalıyor :D

multi işine girecekseniz gelirim. account var nitekim. akarız beraber. bildiin iş bölümü yaparız parçalarız yeminlen :D

ya da bazı serverlar var işte rpsine kadar her türlü server var. şehirler mehirler var. minecraft forumlarında server başlıkları var. ordan katılabiliniyor white list'e girmek için server adminleriyle iletişime geçiyosunuz.

ha işin şöyle kötü bi yanı var uo shardları gibi adamda yahut makinede bi sorun olunca baybay diyolar çük gibi kalıyosunuz :D

siz karar verin paticik olarak beraber takılabiliriz herhangi bir şekilde.

ha bi de :D salağın birisi /b/ye "yaratıcı insanlar gelsin minecraft server'ıma" diye thread açtı ip'sini yazdı. bir girdik 60 tane troll... 10 dakikada serverda yıkılmadık yapı kalmadı. admin milleti banlamaktan parmağının ağrıdığını söylemişti aşsldfk
Sosyal ağlarda paylaş

vermediysen giremezsin. torrentten kreklisini çek biraz oyna dene sev falan eğer kıyamıyorsan 15 yuroya. ki iyi bi miktar bence ya, alınır yani

sonradan gelen: ki aldım. aldım ve mutluyum hatta. ankarada 3 ayımı yemişti allahsız, hak etti bu parayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...