Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Selamlar; Öncelikle samsung r620 dizüstüne kurdum. üzerinde ati mobility hd4650 ekran kartı var. Xorgu falan kurduktan sonra ekran kartı olarak xf86-video-radeonhd kurdum. Son olarakta masaüstü ortamı olarak kde 4.5 denemek istedim. Kde kurdum fakat hal dbus vs çalıştığı halde kdmi başlatınca ekran gelmiyordu. sonra sürücüleri kaldırdım yerine xf86-video-ati sürücülerini kurdum bu sefer kdm hiç bir tepki vermiyor. Özellikle GERGE'nin yardımlarını bekliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Sürücüleri değiştirip xorg.conf'a bir iki ekleme ile sorunu hallettim. Fakat Mesa sürücüleri şuan ve laptop normalden fazla ısınıyor. Ayrıca kde bana göre bir kez daha test ettim onayladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 slim kullanıyorum tutmayabilir belki de, login : diyip kalıyor sanırım, bu durumda root olarak girip dmesg | tail -50 cat /var/log/Xorg...log (en günceli hangisiyse) | tail -50 (veya tail koyma çok kısa kalıyorsa, nano /var/... ile incele) diyince ne çıkıyor ? atide nasıl bilemedim de nvidia var bende, açık açık yüklediğin versiyon çok abuk, vazcaydım türevinden mesajlar veriyor ipucu olarak açık kaynak sürücülü ati linuxta gördüğüm en korkunç şey sanırım, bir an önce kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Fly said: açık kaynak sürücülü ati linuxta gördüğüm en korkunç şey sanırım, bir an önce kurtul Aynen. Üstelik Arch daima en son versiyonlarını kullanıp iyice içinden çıkılmaz hala geliriyor. Bence bu açık kaynak sürücüler ancak X1000 ya da X2000 serisi gibi eskiliklerinden dolayı sorunları giderilmiş kartlarla kullanılmalı sadece. fglrx yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 catalyst sürücülerini bulamadım yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 http://wiki.archlinux.org/index.php/ATI_Catalyst Bu arada ati, radeonhd'den çok daha sağlamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 catalyst kurdum bu sefer ekran yine açılmıyor harbiden kıl oldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ilk dediğim şeyi dene, ekran gitti derken görsel zımbırtılar açılmıyor ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar