Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğe çarptım.

Joker

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Demesi kolay değil ama yola çıkan hayvandan kaçmak sizi riske sokacak ise denildiği gibi vurmak daha güvenlidir. Elbette sonrası vicdan azabı vs vs ama unutmamk lazım köpeğe çarmamak için takla atmak veya yan arabalardakilerin hayatına gasp etmek veya sevdiklerinizi risk etmek daha büyük azaplara neden olabilir.

yıllar önce görmüştüm tam bu durumu anlatan bir haber, ana-baba-2 kız çocuğu tatile giderken yola kedi çıkıyor, kız çocuklarından biri baba kediyi ezme diye çığlık atıyor, adamın direksiyonu kırıp takla atması sonucu, ana-baba sizlere ömür, diğer kız kardeş sakat
Sosyal ağlarda paylaş

valla bi gün ben de ezicem galiba. dört beş kere yaşadım ucundan kurtuldu köpekler resmen. her seferinde de azcık direksiyonu kırıp (şeridin ortasında denk gelmedi hiç allahtan) yavaşladım şansına köpekler de kaçtı bi şekilde. yani kaçınılmazsa yapcak bişi yok diye düşünüyorum köpek ölmesin diye kendimi öldürmeyi istemiyorum yani eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Abi birey olarak daha onemlisiniz pek tabiki. Sadece hayvanin da bir canli oldugunu ve sebepsiz yere oldurulmemesi gerektigini ya da olumune sebep olunmamasi gerektigini idrak etmesi gerekiyor toplumlarin.

Gecen gece 3-4 gibi ara sokaklardan misafirleri Havas'a gotururken bi 4-5 kopek firladi arabanin onune. Yavasladim durdum. Neden killandilarsa artik sardilar arabanin onunu, yol vermediler bir turlu. Carpmamak icin cok yavas hareket ettim ama onda bile cekilmeyip arabanin altina girenler oldu. Durdum cikti kacti kenara bi sonra tekrar aynisini yapti.

Uzun lafin kisasi hayvandir, ne yapsa yeridir kurali isliyor kimi zaman. Kendini kurtar, yapabiliyorsan hayvani da kurtar iste.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...