Joker Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 havaalanından geliodum. hız sınırı 100 km olan yolda 90 ile giderken yola köpek çıktı. hızımı60 a filan düşürdüm köpek geçecek diye beklerken mal köpek tam yolun ortasında durdu. öyle bi durduki geçecek yer kalmadı. ya kıracam direksiyonu uçacam bi yerlere yada ezecem. hafif keskin fren pompaladım( abs yok ) sonuç kıçından vurdum. sağ sinyalim kırıldı. sola çektim hemen, köpek kaçmış gitmiş.. :( ilk defa canlı bişeye çarpıyorum. MAL KÖPEK!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 abi çarp gitsin ya. sakat çünkü. daha yeni arkadaş kediye çarpmıyım diye fren yapıyo arkadan buna bindiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 kaçabildiyse np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 cani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 durmayacaksın. ben de sehir icinde carpmayayım diye karsı seride gecip geri dondum refleks, allahtan karsı serit bostu. risk almaya degmez. barınak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 O kedilerin neden yolda dümdüz olduklarını açıkladınız. Sevgiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 biz mi dümdüz olalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 synthesizer said: barınak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Doğal seleksiyon boşver hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 naptin abicim sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 köpek sana çarpsaydı eve üzülmüş bir şekilde gelip bunu internetten tanımadığı insanlarla paylaşacak mıydı? yoksa sokak kenarında çöpleri eşeledikten sonra, gelen geçene hırlayıp sonra kaldırım kenarında yatıp karın kısmındaki pirelerin kaşıntısından kurtulmak için kendini mi dişleyecekti? bence bunu bir düşün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Abi inanılmaz kaza yapma tehlikesi var o durumlarda. Canlı tabi, vurmak öldürmek istemez bi insan evladı sorunlu olmadığı sürece, ama iyi hızla giderken birden fırladıysa yapacak birşey yok. Hele ki abs yoksa araçta dikkatli olmak lazım. Kontrolü kaybedip sen de ölebilirsin yani, o da var. Mümkün olduğu kadar yavaşlamaya çalışmak lazım işte. Motor freni vs. Ani direksiyon kırmak falan sakat, takla atar gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Kacabildiyse buyuk bi hasar olmayabilir kopekte. Kendi hayatiniz ve kedi kopek arasinda tercih yapmaniz gerekirse kendinizi dusuneceksiniz pek tabi ama carp gitsin kismi yanlis. Olsa olsa carp gitsin diyenlerin agzinin ustune carpilir bi tane. Bu arada kedi kutle olarak agir olmadigindan bir zarar vermiyor araca, garibim kendi oluyor kazalarda ama kopek oyle degildir. Hizli carptiginizda dagitir aracinizin onunu. O yuzden ne siz hayvana carpip oldurun ne de maddi hasariniz olsun. Kacinilmaz ise yapacak birsey yok tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yok biz kovalıyoruz çarpmak için dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Sabiha'dan dönerken mi çıktı köpek yola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yok ercandan dönerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Kedi kütleden değil de genelde boyutundan dolayı direk altına girer aracın. Yoksa o hızla kedi de iyi momentum şaapar yani. Köpek pek tabi darbe alanı büyük olduğu için tamponu da alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 kediye,köpeğe çarpmıyım diye zigzag felan çizmeyin çarpın gitsin.Su yüzden çarpın diyorum benim arkadaş köpeğe çarpmıyım diye zigzag çizmeye çalıstı kontrolü kaybetti takla attı araba.Allahtan bişeyi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Biz de onu diyoruz da "carpin gitsin" seklinde soyleyince gayet agro aliyorsunuz. Yapmazsaniz kimse bosuna gerilmez soyle bi konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Bugün de kuzen aradı rakuna çarpmış, adam amerigalı dedim yapacak birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 lemür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bana da lemür gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2008/01/funny-pictures-driving-cat-hits-dog.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bence konu pati pet e taşınsın. bi de barınaktan alın dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Bella bi köpeğe çarptığını duyar ve köpeğin peşinden de gitmediğini görürse neler olur biliyorsunuz.. Barınağa kadar kovalar mı ki? Bence kovalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar