Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğe çarptım.

Joker

Öne çıkan mesajlar

havaalanından geliodum. hız sınırı 100 km olan yolda 90 ile giderken yola köpek çıktı. hızımı60 a filan düşürdüm köpek geçecek diye beklerken mal köpek tam yolun ortasında durdu. öyle bi durduki geçecek yer kalmadı. ya kıracam direksiyonu uçacam bi yerlere yada ezecem. hafif keskin fren pompaladım( abs yok ) sonuç kıçından vurdum. sağ sinyalim kırıldı. sola çektim hemen, köpek kaçmış gitmiş..

:( ilk defa canlı bişeye çarpıyorum. MAL KÖPEK!! :(
Sosyal ağlarda paylaş

köpek sana çarpsaydı eve üzülmüş bir şekilde gelip bunu internetten tanımadığı insanlarla paylaşacak mıydı? yoksa sokak kenarında çöpleri eşeledikten sonra, gelen geçene hırlayıp sonra kaldırım kenarında yatıp karın kısmındaki pirelerin kaşıntısından kurtulmak için kendini mi dişleyecekti?

bence bunu bir düşün..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi inanılmaz kaza yapma tehlikesi var o durumlarda. Canlı tabi, vurmak öldürmek istemez bi insan evladı sorunlu olmadığı sürece, ama iyi hızla giderken birden fırladıysa yapacak birşey yok. Hele ki abs yoksa araçta dikkatli olmak lazım. Kontrolü kaybedip sen de ölebilirsin yani, o da var.

Mümkün olduğu kadar yavaşlamaya çalışmak lazım işte. Motor freni vs. Ani direksiyon kırmak falan sakat, takla atar gidersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Kacabildiyse buyuk bi hasar olmayabilir kopekte.

Kendi hayatiniz ve kedi kopek arasinda tercih yapmaniz gerekirse kendinizi dusuneceksiniz pek tabi ama carp gitsin kismi yanlis. Olsa olsa carp gitsin diyenlerin agzinin ustune carpilir bi tane.

Bu arada kedi kutle olarak agir olmadigindan bir zarar vermiyor araca, garibim kendi oluyor kazalarda ama kopek oyle degildir. Hizli carptiginizda dagitir aracinizin onunu. O yuzden ne siz hayvana carpip oldurun ne de maddi hasariniz olsun.

Kacinilmaz ise yapacak birsey yok tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...