Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kısa film by Dra&King Bros.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Filmin Adı:Ztar Wars:Return of the Vileda
Yönetmen:Draven
Oyuncu:Kingpin
dıklayınız[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?

[Bu mesaj theKingpin tarafından 09 Temmuz 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sağ elle ne güzel çevirion öle[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Mesaj tarihi:
ahah sağolasın nasıl beğendin mi :) ehehe ilerde daha güzel projelerle gelecez ... :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
hoş walla sesler falan güzel uymuş :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Mesaj tarihi:
38 kişi okumuz 2 kişi yorum yapmış :( nerde sw fanları ?![signature][hline]KinGpiN the striked sazan
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
banada icq'dan yolladı bu topici yorum yap yorum yap diye zorladı hatta falan :-p
neyse çok hoş olmuş. kısa film diyince birgün dojorel'de seyrettiğim istanbul erkek lisesi film klubünün kısa filmi aklıma geldi. filmin adı snrm "küre" idi. salak bir dünya koymuşlar yanındada siyah bir boya var, çocuk sahneye çıkıyor yanlız eli görünüyor elindeki fırçayı boyaya batırıp küreyi döndürerek üzerine sürüyor. dream tv'de görmüştüm yanılmıyorsam bu kısa filmi. etraftaki herkez filmi övmüştüde bu filmin neresinde ne gibi bir anlam var çözebilmiş değilim.[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Mesaj tarihi:

Saberi o hızda kullanırsan seni ekmek bıçağıyla keserim ben :P (şaka ha alınmaca yok) saber efekti hoş ammavelakin...
[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!
Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim

Mesaj tarihi:
abi hızlı kullanırım saberi sorun değilde.. işler zorlaşmasın diye malüm yönetmenin talimatlarını uyguluyorum :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
program nedir bunu yaptığın?? (kralını tanımam en devrik cümleyi yazarım)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
saber staff ağırdır öle hızlı çevrilmez bu bile hızlı (slog:-p)
ufo olmaz meslek sırrı ancak sende ligthsaber kabzası hoşumagitti euheue[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
süper haha =)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
süper ya... bunu iki kişi savaşırken falan yapmak lazım. eğer frame by frame çiziyosan ince bi sopa alıp üstüne çizersin, olur biter.[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit?
- why are you wearing the stupid man suit?
Mesaj tarihi:
said:
theKingpin, 10 Temmuz 2004 13:03 tarihinde demiş ki:
saber staff ağırdır öle hızlı çevrilmez bu bile hızlı (slog:-p)
ufo olmaz meslek sırrı ancak sende ligthsaber kabzası hoşumagitti euheue

teşekkürler ama ben anlamam meslek sırrı falan program nedir söleyin karrrdeşim[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
farkettiniz mi bilmiyorum yönetmen:draven yazıyor yardımları sağolsun...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
Daha öncede dediğim gibi bunu test amaçlı çektim farkındaysanız gülüyorum bi başta :) ilerde birebir kapışma veya daha iyi versiyonlarla karşınızda olabiliriz :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
Güzel, güzel, oldukça güzel. Zaten blade color kırmızı olsun canımı al.(ki zaten master olabilmen için mecbursun) :)

Lakin çevirirken parmaklarını blade kısmına okadar yaklaştırırsan luke gibi yeni bir ele ihtiyaç duyabilirsin. Hatta 5.sn'de serçe parmağını kaptırdığın kanaatindeyim. Yönetmenin Draven'e söyle paraya kıyıp sana daha uzun bir vileda... pardons double bladed yapsın yada sen yap.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

[Bu mesaj GE-TA tarafından 10 Temmuz 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
teşk geta aslında farkettimde daha farklı bir şekilde çevirmeliymişim yani kameraya paralel olarak çevirsem vantilatör gibi daha tatlı olurmuş :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
143 kişi izlemiş yine yorum yapan yok ya eleştiriye sunuyoruz kardeşler ? neden sadece okumakla yetinen tipler var off.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
  • Yeni Oluştur...