Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kısa film by Dra&King Bros.

kingpin

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
banada icq'dan yolladı bu topici yorum yap yorum yap diye zorladı hatta falan :-p
neyse çok hoş olmuş. kısa film diyince birgün dojorel'de seyrettiğim istanbul erkek lisesi film klubünün kısa filmi aklıma geldi. filmin adı snrm "küre" idi. salak bir dünya koymuşlar yanındada siyah bir boya var, çocuk sahneye çıkıyor yanlız eli görünüyor elindeki fırçayı boyaya batırıp küreyi döndürerek üzerine sürüyor. dream tv'de görmüştüm yanılmıyorsam bu kısa filmi. etraftaki herkez filmi övmüştüde bu filmin neresinde ne gibi bir anlam var çözebilmiş değilim.[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 10 Temmuz 2004 13:03 tarihinde demiş ki:
saber staff ağırdır öle hızlı çevrilmez bu bile hızlı (slog:-p)
ufo olmaz meslek sırrı ancak sende ligthsaber kabzası hoşumagitti euheue

teşekkürler ama ben anlamam meslek sırrı falan program nedir söleyin karrrdeşim[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Daha öncede dediğim gibi bunu test amaçlı çektim farkındaysanız gülüyorum bi başta :) ilerde birebir kapışma veya daha iyi versiyonlarla karşınızda olabiliriz :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel, güzel, oldukça güzel. Zaten blade color kırmızı olsun canımı al.(ki zaten master olabilmen için mecbursun) :)

Lakin çevirirken parmaklarını blade kısmına okadar yaklaştırırsan luke gibi yeni bir ele ihtiyaç duyabilirsin. Hatta 5.sn'de serçe parmağını kaptırdığın kanaatindeyim. Yönetmenin Draven'e söyle paraya kıyıp sana daha uzun bir vileda... pardons double bladed yapsın yada sen yap.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

[Bu mesaj GE-TA tarafından 10 Temmuz 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
aslında tam bir post kasılacak bir topic yani :)
sadece; "ah ne hoş, ne orjinal, ne şeker..." gibi şeyler söylenmesi yeter demi thekingpin ;)
*!göz kırpar*[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...