Deva Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ben bir scp yazmaya çalışıorum.mesela servera bir komut ekliyicem ama bu komutu sadece belirttiğim acc nameye sahip kullanıcı kullanabilicek.(acc staf deil) ben şöel denedim olmadı herkes kullanabilior. [FUNCTION azu] src.go bla bla if !(strmatch('','acc namesini istediğim kisi')) return 1 endif, [Eof][signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bide else ekleyip denesene[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 [FUNCTION azu] src.go bla bla if !(strmatch('','acc namesini istediğim kisi')) return 1 elseif src.sysmessage asddasd return 1 endif [eof] bu şekline getirdim gene olmadı herkes kullanıor komutu.Doğrusunu bilen varsa yazıversin bi zmt bizde öğrenek.[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... [Bu mesaj Deva tarafından 19 Ağustos 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 [FUNCTION azu] if !(strmatch('','acc namesini istediğim kisi')) src.go bla bla return 1 else src.sysmessage asddasd return 1 endif [eof][signature][hline] Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yine olmadı stream senin dediğinide denedim.varmı başka fikri olan :) [FUNCTION azu] if !(strmatch('','acc namesini istediğim kisi')) src.go bla bal return 1 else sysmessage addas adasd return 1 endif [eof] buda işlemedi commandstan plevel 1 e ekliorum komutu herkes gidior çıakrtıorum kisme gidemior.efet varmı başka fikir verecek.[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hayır coder bunu player kulanıcak ama dediğim gibi sadece belirttiğim acc nameelre sahip kullanıcılar kulanıcak dierleri değil.[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 [function azu] if (strmatch('','tazmanyak')) go britain else sysmessage sie endif[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 da bu sinir nedir onu anlamış diilim içindne çıkamdığımzı bişeyi sorduk yanlışmı yaptık.böle insanları küçümser gbi yazı yazmaların nedir coder herkes anasının karnında öğrenmedi ya bu olayı yavaş yavaş öğrenmeye çalışıoz saol çok yardımcı oldu kitle gitsin konuyu.[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 [PLEVEL 1] deneme [FUNCTION deneme] if !(strmatch('','acc_adi')) src.message blabla return 1 else sysmessage addas adasd return 1 endif Olmasi gerekiyor... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 19 Ağustos 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 spoilerların cıvığını çıkarmayın demişler,bazıları ferman eylemiş imzalarında..[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 tazmanyak yazdıgını uaptım ters oldu fakat verdiğimacc namedeki kullanıcı komutu kullanamıor diğer herkes kullanıor :d[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 saçma oldu :p [signature][hline] Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo [Bu mesaj Stream tarafından 19 Ağustos 2004 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Evet neyse coder boşver tartışma ortamı yaratmıyalım tartışacak bişi yok ztn varmı bnu düzeltebilceğimiz bi şekil[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: TaZmAnYaK, 19 Ağustos 2004 18:11 tarihinde demiş ki: [function azu] if (strmatch('','tazmanyak')) go britain else sysmessage sie endif src.account.name değil ordaki, olucak. (r4x ten sonra bu şekilde) edit: bu arada coder, strmatchin basındaki ! niye?[signature][hline]who is tazmanyak? [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 19 Ağustos 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 tmm şimdi oldu saolun da bişi daha sorcam bu komutu bu kişilerin birde sadece ölü oldugu zmn kullanmasını nasıl sağlayabilirim?[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 tmm düseldi fakat bu komutu bu şahısların sadece ölü olduğu zmn kullanmasını nasıl sağlarım?[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 dead olarak flag ekle öle yap ( nası deme bilmyiom :D ) flags 000000002 gibin bişey oalbilr[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 [PLEVEL 1] azu [FUNCTION azu] if (strmatch('','coder')) if (&statf_dead) src.go bla bla return 1 endif else src.sysmessage bu komutu kullanamazsınız endif [Eof][signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ! olayi var tabii ki cali$maz jonq duzeltmi$ gerci, !(strmatch .. olunca eger account adi x degilse yap, x ise i$lemi yap $eklinde olmu$, herkezin de dikkatsizligine gelmi$ lol.[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Sadece bakmak yetmiyor görmek lazim :) Lisedeki mantik hocasi sormus ( mantıktı sanırım ) bakmak ile gormek arasında ne fark var diye cevabını buldum gidip solesemmi :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 [function isalive] if (&statf_dead) return 0 else return 1 endif ... if () sysmessage canliyken olmaz return 1 endif :P ya kaldırılsın su aptal smileyler artık![signature][hline]who is tazmanyak? [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 20 Ağustos 2004 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar