laledevri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 şimdi torrentten 17gb lık bi wow çekicem ama enUs versiyonu ordaki. ben enGB de oynamak istiyorum versiyon farkı oyuna girmemde nasıl bi etkendir. eskiden bi notepad ile acıp bi satırı değiştirince oluyodu. hala aynı mı ? indireyim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 indirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 neden ama ? açıklama yapsaydın bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 WoW'un kendi sitesinden çeksene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ordan da download sınırlaması veriyor . bende var 32 mb baglantı hızı onu beklemek koyuyor. torrentten 2.5 mb civarında indiriyorum suan yarısında zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 rapidshare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 rapidde sınırlı :) neyse kendi istesinden deniyorum şu an hız limitini kaldırmıslar gibi görünüyor. 2.7 mb hızla abanıyo gibi saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 said: Playing on the EU servers requires the EU version of the client. Because of the differences in the newer patches, it is not possible to simply modify the realmlist.wtf file anymore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 evet bu açıklama yeterli benim için iptal ettim torrenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 wow'un kendi downloaderinden indirmeye başla sonra durdur git içindeki seed'i al (documents gibi bi yerinde olması lazım torrent dosyası onu bulan bi program bile var hatta nette googlelarsan cıkar, onunla direk normal torrent file yapabiliosun wow client dosyasını external bi programla indirmek için. sadece indireceğin versionun enGB olmasına dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 biri bir iyilik yapıp 4.0.1 engb ptr'ın torrent dosyasını biryere upload edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 peki son soru downloaderı kapatmam gerkeiyor pc ye restart atıcvam kaldıgı yerden devam eder mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ediliyormuş ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 cevap çok mu geç bilmiyorum, enUS ile avrupa server'larında oynayabilirsin. Yıllardır öyle oynuyorum. Realmlist'den server'ı değiştirmen yeterliydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar