PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 pliz. anakartım ecs a785gm-m şu anda ama problemli biraz değiştirmek istiyorum. bi de feel kasadan bıktım artık düzgün bi kasa alayım diyorum. sistem; thermaltake tr2 rxpower 550w psu team elite 4gb (2x2) 1333mhz sapphire vapor-x hd4890 seagate 1tb + samsung 320gb bu şekilde. ihtiyaçlarımı karşılasın, gelecekte de direk yolda bırakmasın istiyorum, kaliteli bi şey istiyorum ehuhe. bi de mutlaka 2 tane düz pci portu olması lazım. kasaya çok fazla para veremicem o yüzden hani hava sirkülasyonu, malzeme kalitesi iyi olan (feel in bildiğin hdd yuvaları standarttan geniş, yamultarak vidalamak zorunda kalıyorum mesela) düzgün bi kasa istiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 islemcin nedir pru, onu da degistirmeyi dusunuyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 aa unutmuşum yazmayı, yok düşünmüyorum. işlemci amd phenom x4 955 be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 gigabyte 870 ud3 bak board olarak. xigmatek midgard da ucuz psu suz kasalar icinde son zamanlarda en rahat kurulum yaptigim hosuma giden kasalardan. biraz daha cikarim diyorsan antec 300 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar