rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Starcraft II'deki ara sahneleri izleyip de "Blizzard boşversin filmi çekmeyi, filmi CGI yapsın!" diye hayıflanmayan oldu mu aranızda? Düşünsenize, sinemaya gidip dev perdede Blizzard'ın muhteşem sinematikleri tadında bir sinema filmi izlediğinizi... Sevinin, çünkü Activision beş sene içinde bunun olabileceğini açıkladı! Ama... Her güzel şeyin bir "ama"sı var değil mi? Bu bahsettiğimiz muhtemel film, oyunların içinde halihazırda yer alan sinematiklerden başka bir şey değil. Activision CEO'su Bobby Kotick, Starcraft II'nin 3 Milyon satmış olması hakkında verdiği bir röportajda, Starcraft II'de toplamda bir saatten fazla önceden renderlanmış ve oyun içi ara sahne olduğundan bahsetti ve devam etti: "Şimdi biz kitlemize gidip desek ki, elimizde bir buçuk saatlik muhteşem bir devam eden video var ve bunu size 20-30 dolardan sunmayı düşünüyoruz, eminim ki en iyi açılış hasılatına ulaşırız. Önümüzdeki beş yıl içinde bunu görmeyi bizden bekleyin. Biriyle ortak yapım olabilir de olmayabilir de. Ama eninde sonunda oyuncularımızla olan bağımızı bu şekilde paraya çevireceğiz". En azından açık sözlü olup bunu para için yaptıklarını reddetmemiş ve ödeme yollarında da alternatifler olacağını söylemiş. Ayrıca sadık oyuncu kitlesinin çok ama çok yüksek bir kısmının da sinemaya gidip bu filmi izleyeceğine inanıyor. Aslında bu bir ilk değil, 2001 yılında Shenmue sinematikleri bir sinema filmi olarak gösterime girmişti Japonya'da. Ayrıca Starcraft, Starcraft: Brood War, Diablo II ve Warcraft III ara sahnelerini de Blizzard ayrı bir DVD olarak satışa çıkarmıştı. Peki sayın Kotick soru şu: Biz zaten eşek yüküyle para verip aldığımız (140TL mesela) bir oyunun içindeki sinematikleri bir daha izlemek için neden 30 dolar gibi bir parayı daha bayılalım? Tamam, bu sinematikleri sinema perdesinde izlemek ayrı bir keyif olacaktır ama neden aynı sinematikler? Neden muhteşem Blizzard CGI ekibine ayrı bir Starcraft II filmi yaptırmıyorsunuz? İşte o zaman 30 değil 50 dolar bile veririz biz o filme! Yeter ki aynı şeyi ikinci kez satarak oyuncuları enayi yerine koymaya çalışmayın. alıntı : oyungezer / Berkant Jeff Akarcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?35,5091849,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 aaaah ben gelmiştim açıldı demeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 activisionla sc2nin alakasını kuramadım ya. gerçi takip de etmiyorum pek ama, alakasız iki şeymiş gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Activision Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Activision Blizzard iD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 yani allah yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 rocker_tr said: Peki sayın Kotick soru şu: Biz zaten eşek yüküyle para verip aldığımız (140TL mesela) bir oyunun içindeki sinematikleri bir daha izlemek için neden 30 dolar gibi bir parayı daha bayılalım? oyun 140 lira değil ki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 140 lirayı blizzard tarifesi sanan adam oyun dergisinde yazar, lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Oyunun Türkiye de resmi satış fiyatı 140 TL http://www.aralgame.com/asp/product/2334/STARCRAFT-II-WINGS-OF-LIBERTY Bazı yerlerde kampanya ile 98 Tl e satıyorlar. Ben D&R dan 98 TL ye aldım. Activion ve Blizzard birleşerek ortak bir Activion Blizzard diye şirket kurdular. Ne yaptıkları konusunda bir bilgim yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 blizzardın türkiye icin söylediği fiyat 98. gerisi ralın ve digerlerinin bok yemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 78 liraya aldım ben daha ucuz yerler de var.(cdkey only) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 aral'da ayrıca yıllardır türkiye içinde bir tekel olmanın verdiği haysiyetsizliği de arkasına alarak her konuda fiyatları kafasına göre belirliyor. gidip daha da oyun almayın diycem ama işte insanlar da mecbur kaldıgından alıyor. ben şahsen 5 senedir çöp almıyorum, sendit var, online key var,gamecard var,var oglu var. tüm dünyanın 98 liraya aldıgı (box) oyunu 140 liraya satmak cidden çok büyük aç gözlülük gösterisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar