Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Olur mu öyle şey? Koca göbekli şişman biri gitse direk ağırlık filan kas yapmaya çalışsa ne olur? Şişman kaslı diye bir kategori varmı bu dünyada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Kilo alarak var. Body'ye başlamadan önce 57 kiloydum. 2,5 aydır yapıyorum şu an da 68 kiloyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Zaten zayıf olup da kasa kevirmek olmuyor benim bildiğim. Yağı kasa çeviriyorsun gibi birşey, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Valla hiç yağ yapmadan direk kas yaparak ağırlaştım ben. Hee ilk ay gainer ikinci ay da ev yapımı karışımlar yaparak falan. Ama hiç yağlanmadan kilo alarak devam ediyor. Yaptığın kaslar ağırlaştırıyor abi zaten seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Oce4n said: Şişman kaslı diye bir kategori varmı bu dünyada? Var tabi powerlifter'lara bak. http://doubleyourgains.com/wp-content/uploads/2009/07/big-powerlifter.jpg Genelde dünyanın (absolut olarak) en güçlü insanları bu kategoride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Biotar said: Valla hiç yağ yapmadan direk kas yaparak ağırlaştım ben. Hee ilk ay gainer ikinci ay da ev yapımı karışımlar yaparak falan. Ama hiç yağlanmadan kilo alarak devam ediyor. Yaptığın kaslar ağırlaştırıyor abi zaten seni. Seninki yağlanmadan kas oluşumuymuş tabi de mantık olarak çok da farklı değil yani. Besleyici şeyler alarak yapıyorsun, haliyle ağırlık artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 abi adam ne diyo siz ne diyosunuz. ben gobekli bi adamım, once cardio yapıp yaglarımı verip sonra kaslanmak istemiyorum, direk gidip gyme girip kaslanmak istiyorum olur mu diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 üç ay kadar bunu yapmaya çalıştım, yeni başlayacaksan ve üç beş kilo fazlam var diyorsan 1-2 ay kardiyo & hafif/orta ağırlık çalış hedefinin de biraz altına in sonra herkes ne yapıyorsa ondan yap özetle, yorma kafanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Direk kas kütlesi arttırmak için çalışabilirsin. Sonuçta büyüyen kaslar üzerindeki yağ eskisi gibi durmayacak. Ama yağlanmadan kas yapmak çok zor. Ne kadar sağlıklı düşük GI'lı da beslensen bir miktar yağ kazanımı kaçınılmaz oluyor. Ama kafama takmam iyice kas kütlemi arttırıp sonra atarım yağları diyorsan da olur tabi. Sonuçta spora başlar başlamaz yağ yakmaya çalışmak ile kas kütlesini iyice arttırıp yağ yakmaya çalışmak arasında çok fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar