diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: John_Petrucci, 18 Ağustos 2004 14:22 tarihinde demiş ki: Diablotg Sen bir asosyal görünümü yaratıyosun ve bunun nedenini mmorpg olarak görüyosun.Ama bu küçüklükten beri başlar atlatılması çok kolay olmaz.Sanırım sen de atlatamamışsın. "Neden bir kız arkadaşım yok herkesin var" diye bir olayın içine düşmüşsün. Bunu neden, bence mmorpg değil. Sanırım yaşında biraz küçük çünkü söylediğin şeylerin çoğu çocukça.Hayat daha çok uzun emin ol yaşamın alışkanlıkların fikirlerin değişecek ne yaparsan yap ama ilerde "keşke yapmasaydım" diye pişmanlığa düşme.Hep doğru şeyleri yapsaydın zaten yaşamanın bir anlamı olmazdı herkes mükemmel olurdu.Ama aslında kimse mükemmel değildir.İyi niyetlidir ama mükemmel değildir... Çok ciddi oldu ama neyse =) sen çok büyüksün bravo büyük olunca adam oluyosunuz dimi benim yaşım 17 küçükte diilim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: TheCoder, 18 Ağustos 2004 14:15 tarihinde demiş ki: konu ile ilgili ; Denmiş ki uoyu düşündüğümüz kadar devleti düşünsek.. bence olaya şöyle bak Ben UOcuyum bunu ne olarak algılarsan algıla ister player ister owner ister fan kafana göre, ben bu işi üstlenmişim ve bu işi de en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum.Keşke herkez üstüne düşen işi en iyi şekilde yapsa..(devlet büyükleri dahil) Biz UO ı bu kadar ciddi bir iş olarak gördükten sonra :) yahu bu 1 ve 0 lardan oluşan boş zamanlarınızda kafanızı dinlendirin diye yapılmış bir program anlayın şunu[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 17 çok küçük değil ama akıl yaşın oldukça küçük heralde. Sataşmak için değil yardım için yazı yazıyoruz.Sende bir sorun var (herkeste olduğu gibi) bu sorununu bul ve düzeltmeye çalış. "Sen şu oyunu bırak bee" "ultima varya b.. gibi hiç oynamayın siz en iyisi" insanlara ne yapcaklarını söyleme sadece öneride bulun "ultimadan çok çekdim siz çekmeyin "vs.. ve üslubunu değiştir bence.[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 sakın hayatı internette arama sevgili dostum, unlimayı bıraktım diye icqya dalıp yada mirc falan ortamında kendine arkadaş arama, çık dışarı kendini özgür bırak, istanbuldaysan gel yanıma. mailim gözüküyor, sana bir akşamımı ayırıp 7 senesini ultimaya vermiş birinin nasıl yaşadaığını gösterebilirim. Bunu yazarken çok cittiyim, herkese bu lafım, ben beceremiyom ya gezmeyi diyenlere bi gecemi ayıracağım..[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: TheCoder, 18 Ağustos 2004 14:15 tarihinde demiş ki: konu ile ilgili ; Denmiş ki uoyu düşündüğümüz kadar devleti düşünsek.. bence olaya şöyle bak Ben UOcuyum bunu ne olarak algılarsan algıla ister player ister owner ister fan kafana göre, ben bu işi üstlenmişim ve bu işi de en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum.Keşke herkez üstüne düşen işi en iyi şekilde yapsa..(devlet büyükleri dahil) İyi soze nedenir The Coder.İşte bende bundan yanayım.Ama diablotg'ninde anlatmak istediği sanırım sadece bu oyununda etkisi olduğudur.Bende oyle dusunuyorum.Bugune kadar UO ile ilgili yaptığım herşeyi,ozellikle staff'ta layıgıyla yaptığımı düşünüyorum ve yapmayada devam edicem.[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Arthur_HellsFire, 18 Ağustos 2004 12:30 tarihinde demiş ki: uo oynarken monitoru kullanılmaz hale getiren bir insan olarak uoyu bıraktığım için çok mutluyum !!! yada arada bir oynasamda işin eğlencesine yapabilmeyi becerdiğim için ayrı mutluyum evt arthur bilirim uo ve sen[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: sheref, 18 Ağustos 2004 14:43 tarihinde demiş ki: sakın hayatı internette arama sevgili dostum, unlimayı bıraktım diye icqya dalıp yada mirc falan ortamında kendine arkadaş arama, çık dışarı kendini özgür bırak, istanbuldaysan gel yanıma. mailim gözüküyor, sana bir akşamımı ayırıp 7 senesini ultimaya vermiş birinin nasıl yaşadaığını gösterebilirim. Bunu yazarken çok cittiyim, herkese bu lafım, ben beceremiyom ya gezmeyi diyenlere bi gecemi ayıracağım.. demek beta testinden beri uo oynuyosun[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 İlginç düşünce[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Proxa, 18 Ağustos 2004 15:11 tarihinde demiş ki: said: sheref, 18 Ağustos 2004 14:43 tarihinde demiş ki: sakın hayatı internette arama sevgili dostum, unlimayı bıraktım diye icqya dalıp yada mirc falan ortamında kendine arkadaş arama, çık dışarı kendini özgür bırak, istanbuldaysan gel yanıma. mailim gözüküyor, sana bir akşamımı ayırıp 7 senesini ultimaya vermiş birinin nasıl yaşadaığını gösterebilirim. Bunu yazarken çok cittiyim, herkese bu lafım, ben beceremiyom ya gezmeyi diyenlere bi gecemi ayıracağım.. demek beta testinden beri uo oynuyosun Proxa, İstanbullu değilim ama vallahada billahada bu lafın ustune dusunuyorum haberin olsun :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 sheref demiş onu proxa deil[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Hmm yazdığını bir daha okudum yanlış anlamışım haklısın Coder benim demek istediğim Uo nın insan hayatında 1. planda olmaması gerektiği[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 uo insan hayatını fantastik bir dunyada ele aldığı için insanları bağımlı yapıyor. Bu oyundan kurtulmak isteyenler hobi edinmeli bence.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hobiye gerek yok 2 yıl oynadıktan sonra bıkkınlık yaratmaya başlıo :) yanı gerçek yaşam gibi bişe olduğu için sanki moloton bir oyunmuş gibi gelio . sonuçta gündüz yaptıklarınızın benzerini akşam uo da yapıosunuz . yemek yiyor , araca biniyor ( bunda at oluo bu ) , çalışıo ( bunuda action a benzetebiliriz , yada bir mining e , yada taming e ) , sonrada ev e geri dönüyorsunuz . sürekli aynı şeyleri yapmak bir süre sonra sizi bayıyor . Misal ben :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 nebulada britain bank in önünde 5 dakika dolaşın bırakırsınız[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 TheCoder Seni taktir ederim. Programlarını incelerim.(kullanmasamda.) Ama işte benım sevmediğim tek yönün ise daha dorusu sadece sen deyilsin bunu yapan. Su imzada. BEN MÜKEMMELİM BEN BUYUM BEN SUYUM BEN ORDA KIRALIM Gibi imzalari yazman beni çok üzüyor dostum. Bakınız eğer okuyucuların faydalanacagı veya ders veya bir şey öğrenebilicegi yazılar yazarsan cok daha iyi olur bence. Gerçi yinede senin kararın ben karışmam ama Biz bu yüzden kaybediyoruz yanlızca BEN yanlızca BEn war bizde BENLİK hakim olmulş dudaklarımıza. Reklam yap tabiki Reklama bir şey demem ama BEN buyum ben orda suyum vs gibi şeyleri pek tutmuyorum açıkçası. Hayır bunları senı kırmak için veya taş atmak için söylemiyorum yanlızca sanada söylemiyorum. Okuyan herkez için geçerlidir. Önemli olan hayatınızdaki başarılarının reklamı yapmak deyildir.faydalanan seni ararsa bulur. Önemli olan iste bu dur.[signature][hline]Elegance UO Forumlar... Ölüme Giden Atardamar... [Bu mesaj Laughin__ tarafından 19 Ağustos 2004 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 şu nete kastığım kadar dünyaya kassaydım dünya benim olurdu lan :p[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: sheref, 18 Ağustos 2004 12:44 tarihinde demiş ki: UO Salaklık değildir, sigara içmek de salaklık değildir, bir şeyi sevmiyorum yada oh oh kurtuldum diyerekten laf geçirmek çok gereksiz bir olaydır, salak lık olarak görüyorsanız oynamassınız belediyoe zorla dağıtmıyo ultimayı. Sigara içmek salaklıktır. Kendi paranla kendine zarar vermek zekice bir davranış mı sence?[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 19 Ağustos 2004 04:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: diablotg, 18 Ağustos 2004 12:28 tarihinde demiş ki: nameless kafan basmıyo yada algılayamıyosun galba şu an kimse uo yu zevk için oynamıyorr eğlence içinde oynamıyor oyuna girip adam öldürdükçe daha hırslanıyor o oyunda isim yapmaya çalışıor ölünce annesinden girior kız kardeşinden çıkıor yo hayır böle zevk olmaz asıl senin konuştuğun şey saçma nerden bılıyorsun? ben zevk ıcın oynuyorum ve gunde en fazla 2-2,5 saat gırıyorum kı evden kablo netım hede hödesi olmasına ragmen.ben adam öldurdukce degıl daha cok kesıldıkce hırs yapıyorum ve kufur yerıne home home cekıp hazırlanmaya gıdıyorum.sen ii gusel anlatmı$sında herkes senın anlattıgın gıbı degıl.tabı bu anlattıgın turde olan kı$ılerın az oldugunuda sölemıyorum orası ayrı..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Sensible, 19 Ağustos 2004 04:38 tarihinde demiş ki: said: sheref, 18 Ağustos 2004 12:44 tarihinde demiş ki: UO Salaklık değildir, sigara içmek de salaklık değildir, bir şeyi sevmiyorum yada oh oh kurtuldum diyerekten laf geçirmek çok gereksiz bir olaydır, salak lık olarak görüyorsanız oynamassınız belediyoe zorla dağıtmıyo ultimayı. Sigara içmek salaklıktır. Kendi paranla kendine zarar vermek zekice bir davranış mı sence? Ben kendi paramla kendime zarar vermeyi çok seviyorum, bu arada büyük konuşma yarın nerede ne yapıyor olacağın hiç belli olmaz.[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Senin kendi paranla kendine zarar vermeyi sevmen sigara içmenin zekice bir davranış olduğunu mu gösteriyo? Sen einstein falansın galiba? Ben şimdiye kadar ne sigara ne içki koymadım ağzıma. İçki belki ilerde biraz içerim fakat sigara gibi iğrenç birşeyi içmeyeceğimden emin olabilirsin... Hiçbişeye -hiçkimseye özenmem ben[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 19 Ağustos 2004 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 sen de mi yaşıyosun be sensible :-p[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Abim uo oynadığı zamnlar uo nun hastasıydı. hatta bu yaz saat 6.5 ta ayakta(daha doğrusu bilg sandalyesinde) klavye tıkırdattığını duymuşdum!!! Yani sabaha karşı yatıyordu ve 3 ten aşağı kalkmıyordu, hatta bi gün 5 te falan kalkmıştı. Oyunda öldüğü zamn sinirini ya eşyalara vurarak, fırlatarak yada annemle bana püskürerek alıyordu. 3 aydır neyseki oynamıyor. Ya abimi hiç bir şeyde bu kadar sinirli olabildiğini bilmiyordum uo oynamadan önce. Bende oynadım uo. Sadece iki ay oynadım. Bence çok uzun süre geçirilmemeli uo da.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bu arada Sensible +1234235453463535747476745745757[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Sensible, 19 Ağustos 2004 04:38 tarihinde demiş ki: said: sheref, 18 Ağustos 2004 12:44 tarihinde demiş ki: UO Salaklık değildir, sigara içmek de salaklık değildir, bir şeyi sevmiyorum yada oh oh kurtuldum diyerekten laf geçirmek çok gereksiz bir olaydır, salak lık olarak görüyorsanız oynamassınız belediyoe zorla dağıtmıyo ultimayı. Sigara içmek salaklıktır. Kendi paranla kendine zarar vermek zekice bir davranış mı sence? +1 bir insan arkadaşları içiyor diye üstüne bide para verip kendi kendini zehirliyorsa ister zevk alsın ister almasın o kişinin zekasından şüphe ederim ben[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Uo mu .. Ehehe Komik .. Uo yu bırakalı 6 ay.. bilgisayar la oyun oynamayı ırakalı 1 ay oldu.. ve şu anda kendi kendime şu nu söylüyorum'' Ben ne kadar da aptal bi oyunu aptal bir sekilde .. bayaaa bir zamanımı harcıyarak oynuyormusum.. '' Eheh Uo da gerçekten insan kendini kaybediyor.. saatlerce Uo oynuyorsun.. BU Sırada Sana soranlarada sen ben bagımlı değilim diyorsun.. Uo yu bıraktım.. iyikide bırakmışım diyorum..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar