Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu Uo kadar Kendi....

diablotg

Öne çıkan mesajlar

said:
Proxa, 18 Ağustos 2004 12:44 tarihinde demiş ki:
Eğer bir oyun hayatını bu kadar etkiliyorsa çocukta sensin kafası basmayanda okula gitmemiş adam :)

seni hiç etkilemedi bir ilk başladığın ilk 2 seneni hatırla yapmayın gözünüzü seviyin o oyunun etkilemediği insan yoktur[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
diablotg, 18 Ağustos 2004 12:50 tarihinde demiş ki:
said:
Proxa, 18 Ağustos 2004 12:44 tarihinde demiş ki:
Eğer bir oyun hayatını bu kadar etkiliyorsa çocukta sensin kafası basmayanda okula gitmemiş adam :)

seni hiç etkilemedi bir ilk başladığın ilk 2 seneni hatırla yapmayın gözünüzü seviyin o oyunun etkilemediği insan yoktur
hatırlıyorum ama hayatımda 4 saatten fazla uo oynamamışımdır bir gunde
sizi daoca başlatsak bitti heralde[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü zevk alıyoduk ya alla alla!Ben şu an bıraktım uo yu fakat snn deki tayfa oradaki insanlar rekabet olsa yine başlarım!!!Ordan bi iki çıban çıkar olympos filan hikaye heryerde vardır bunlar olympos ta hiç mi yok ama ben en çok snn den zevk aldım.Hem oyunumu oynardım hem de arkadaşlarımla derslerle zaman geçirirdim ki okul birincisiyim.Yani bunlar boş iş anlayacağın sen başka işlerle uğraş.Zevkler ve renkler tartışılmaz diye uyuz,klişe bi laf var buna uymak gerekiyor bence..+ insanların düşüncelerini değiştirmek okadar da kolay birşey değildir.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 18 Ağustos 2004 12:50 tarihinde demiş ki:
efendim ben uo da oynadım kız arkadaşımlada gezdim dışarıda çıktım
sorum uo da değil

ne kadar sürdü ilişkiniz ayrıca ailenizle ilişkiniz nasıldı ???
arkadaş ortamın nasıldı tabi burda hepsi çok iyiydi uzun sürdü vs vs dersin yalandan kim ölmüş ama benim demek istediğim o diil eğer harbiden kız arkadaşın la çok iyi ilişkin olmuşsa ailenle olmuşsa ark ortamın iyi ve uo yu da oynuosan ben buna inanamam çünkü mutlaka en az 1 tanesinin bozuk olması gerekior yoksa hayat güllük gülistanlık olurdu[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

herkesin hayatında sorun olur ama bunların nedenini doğru yerde aramak gerekir. Belki sen kendin için doğru nedeni bulmuşsundur ama bu herkes için geçerli olmak zorunda değil.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Uo'yu oynadıktan sonra oyun hayatım değişti hatta hayatım değişti diyebilrim altı üstü bi oyun ama demesi gibi olmuyor işte..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Sosyal ağlarda paylaş

24 Saat Durmadan oynadığımı da bilirim 20 gün oynamadığımıda, benim için bir tutku değil bir rahatlama yöntemi, hepiniz için öyle olması dileğiyle.

Server kurmaya kalkarsanız gerilme yöntemi olarak karşınıza çıkıyor :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
diablotg, 18 Ağustos 2004 12:56 tarihinde demiş ki:
said:
efendim ben uo da oynadım kız arkadaşımlada gezdim dışarıda çıktım
sorum uo da değil

ne kadar sürdü ilişkiniz ayrıca ailenizle ilişkiniz nasıldı ???
arkadaş ortamın nasıldı tabi burda hepsi çok iyiydi uzun sürdü vs vs dersin yalandan kim ölmüş ama benim demek istediğim o diil eğer harbiden kız arkadaşın la çok iyi ilişkin olmuşsa ailenle olmuşsa ark ortamın iyi ve uo yu da oynuosan ben buna inanamam çünkü mutlaka en az 1 tanesinin bozuk olması gerekior yoksa hayat güllük gülistanlık olurdu
Benim ailemle aram ne uo dan önce nede uo dan sonra iyi oldu
arkadaş çevremde hiç bir aksama olmadı hatta yeni arkadaşlıklar edindim
aynı kızla 1.5 yıldır beraberim[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
diablotg, 18 Ağustos 2004 13:01 tarihinde demiş ki:
inanmıcaksan ama 10-12 saat oynuodum bu oyunu ama bende açtığı yaralar bende yaptığı sorunlar ancak tedaviyle geçer

Psikolojik daralma yaşamanın sebebi bu demek, dağlara koş çiçekler ve böcekler ile vakit geçir.

[spo1=bir de nasihat]Ve bir şeyden tad almak için kararınca yapılması gerektiğini öğren, her şeyin çoğu zarar[/spo][signature][hline]| Mail | Lominadze
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 18 Ağustos 2004 13:01 tarihinde demiş ki:
said:
diablotg, 18 Ağustos 2004 12:56 tarihinde demiş ki:
said:

***Benim ailemle aram ne uo dan önce nede uo dan sonra iyi oldu****

Bu yeteerde artar bile yazık diilmi aile en önemli değerdir.onlar olmadan onlarla mutlu olmadan çok zor ya bende çok yaşadım ondan diyorum gerçi uo ile alakası yokmuş ama nese üzüldüm allah kimseye vermesin şahsen bende çok yaşadım[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ÇOK KÖTÜYÜM YA ULEN ALLAH KAHRETSİN YA
CRANBERRİES-ZOMBİE dinliyorum daha da mahvettim pskiolojimi bir kızla tanıştım telefonla sohbet felan derken 1 hafta dün kız biriyle çıkmaya başladı iyimi bende yok cnm dedim önemli deel arkadaş olarak tanışalım dedim ya allah kahretsin tam da işte bir kız arkadaşım olucak demiştim.Çok kötü dertli bir günümde koşup sarılıp öpeceğim elini tutacağım gözünün içine saatlerce bakacağım içimi dökececeğim bir olucak die düşünmüştüm sonunda ama olmadı gene 17 yaşındayım bugüne dek sadece 1 kız arkadaşım oldu oda Benle oyun oynadı bonuzladı Ben ona bütün kalbimle sevmiştim aşık olmuştum onun yaptığım bu oldu eski çıktığıyla barışmak beni de tekmelemek 3 hafta ağladım[signature][hline]

[Bu mesaj diablotg tarafından 18 Ağustos 2004 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bir şir yazmıştım okumak istiyorum....

Yaşıyorum seninle, bazen güsel bazen nefret ediyorum,
Kalabalıkta olsa çevrem yine seninleyim
Bırakmıyorsun peşimi belkide iyi ediyorsun,İstesemde,istemesemde hep seninleyim,yalnızlığım.

Sevmek güsel,sevilmek güsel,bakışmak ve bir gülücük,
yeter belki bunlar ruhuma,ama bunlarsızım seninleyim
Belki toprağa kadar, hatta topraktan sonra bile beraber olacağız,
Aslında alıştım sana ,terk etme beni ne olur yalnızlığım.

Hoşuma gitmesede,bazen lanet etsemde mutluyum seninle,
Her vakit yanımdasın,Arkadaş ortamımda,ailemin yanında,
Sensiz kendimi bir hiç gibi görüyorum,galiba aşığım sana
Sevsemde sevmesemde beraber gideceğiz seninle ömrün sonuna.

Bir duble rakı,bir kadeh şarap biraz da viski,
Bunlarda etkilemior,sarhoş etmiyor beni,
Gel birlikte uçalım gökyyüzüne,
Artık bir anlamı yok,gerekli değil bu yaşam bize..

Tuğrl Güner 23.02.2004[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Tuğrul,
10 senelik arkadaşınım boyle bir kabiliyetin oldugunu ilk defa goruyorum.
Bunun dışında bu oyuna hep birlikte başladık,ama ne yazıkki hep brilikte son veremiyoruz.5 senemizi aldı bu oyun,neleri paylaştık,neler yaşadık,neler tartışmadık server bile açtık,heveslendik,belki milyarlar yatırdık.Sonu senin için boyle oldu ama ne hacet.Artık kararını vermişsin kardeşim,ne diyim iyiki kurtuldun,iyiki bıraktın,senden arda kalan herşey emanetindir bana.Senin adına mutluyum ama bildigin gibi 3,5 senedir staff olarak UO hayatımı devam ettiriyorum.İnanki insanlara hizmet etmek adam kesmekten cok daha verimli cok daha mutlu ediyor beni.Burdan herkeze sesleniyorum,bu arkadaşımı cok iyi tanıyorum kimseyi kırıp uzmek istemez egerki bir yerlerde sert geliyorsa mutlaka sizler,bizler içindir.Son olarak sunu soylemek istiyorum ozellikle cevrenizdeki insanlar uo oynuyorsa hemde cok yakınınızdaki insanlar,uo yu bırakmanız x1 ise x10 oluyor.Fakat Tuğrul zoru başardı,hemde bizim gibi insanlar onun nefesi kadar yakınındayken...Seni seviyoruz..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
Sosyal ağlarda paylaş

Diablotg

Sen bir asosyal görünümü yaratıyosun ve bunun nedenini mmorpg olarak görüyosun.Ama bu küçüklükten beri başlar atlatılması çok kolay olmaz.Sanırım sen de atlatamamışsın. "Neden bir kız arkadaşım yok herkesin var" diye bir olayın içine düşmüşsün. Bunu neden, bence mmorpg değil.
Sanırım yaşında biraz küçük çünkü söylediğin şeylerin çoğu çocukça.Hayat daha çok uzun emin ol yaşamın alışkanlıkların fikirlerin değişecek ne yaparsan yap ama ilerde "keşke yapmasaydım" diye pişmanlığa düşme.Hep doğru şeyleri yapsaydın zaten yaşamanın bir anlamı olmazdı herkes mükemmel olurdu.Ama aslında kimse mükemmel değildir.İyi niyetlidir ama mükemmel değildir...

Çok ciddi oldu ama neyse =)[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

sakın hayatı internette arama sevgili dostum, unlimayı bıraktım diye icqya dalıp yada mirc falan ortamında kendine arkadaş arama, çık dışarı kendini özgür bırak, istanbuldaysan gel yanıma. mailim gözüküyor, sana bir akşamımı ayırıp 7 senesini ultimaya vermiş birinin nasıl yaşadaığını gösterebilirim.[signature][hline]| Mail | Lominadze
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...