Gimli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Şimdi arkadaşlar, şöyle bi sıkıntım var. Hollandadayım maşallah 25 mbit gibi bi internet bağlantım var. Ama gelin görün ki, evi 2 kişiyle paylaşıyorum, router var haliyle portlar kapalı sanırım. Düzgün dl yapamıyorum. Ama adamlar port açmış da olabilir. Routerda kullanabileceğim hangi portların açık olduğunu kendi bilgisayarımdan nası görebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 http://www.canyouseeme.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 1 den 99999 a kadar her portu dene diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Modemin modeline bak, sonra ip numarasını öğren ve elemanlara şifreyi sor. Modem sayfasından login olarak ayarlara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 kullanicagin portu denemek icin faydali tabi o, onun disinda routerdan bakarsin anca heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ipconfig den gateway ip ne bak, sonra oraya advanced portscanner ile port taramasi yap, iceriden acik portlarini gorursun. ama burdaki sikinti cikis degil icerideki portlar, reverse nat a falan bakmak lazim.. temiz yontemi disaridan kendine portscan yaptirtman olabilir, http://www.auditmypc.com/ olur yukaridaki adres olur. bak iste kafana gore port sayisi 1 den 65535 e kadardir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 güvenlik için modeme güvenmiyorsan aç DMZ'yi. bütün portlar geleni gideni alsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ne yaptıysam açamadım torrent için gereken portları. herşeyi düzgün yaptığıma eminim ama işe yaramadı. hatta işin ilginci portları test etmek için kullandığım program normalde açık olması gereken portları bile kapalı gösteriyor. en sonunda DMZ host açtım ve bütün portlar açık. sorum şu ki, güvenlik konusunda bir sorun olur mu? modemin firewall zaten kapalı, software firewall kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 upnp açsan bile yeter torrent için, dmz'ye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar