Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

John_Deere_American_Farmer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam Bu oyunda amarikali bir ciftcinin çöiftligini yonetiyorsunuz.Ben ise misir ekiyorum ilacliyorum..biciyorum ama bir turlu stoklayaip tarimdan hobi disinda para kazanamadim.Bu oyunu bilen var ise bana nasil tarim urunlerini stoklayacagimi soylermi ?
Mesaj tarihi:
hömmm...enteresan bir oyunmuş nerden yükledin cdmi?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Valla torrentla www.suprnova.org da buldum dun aksam download ettim.Bugunde oynuorum.. hmm nasil desem Umut tarlalari vardiya on un gibi ama 3 boyutlu..Oyunda adamlar tutuyorsunuz calisacak.. Tarim aletleri fdalan aliorsunuz basliorsunuz ciftcilik yapmaya.. Kucuk bahceler yapıp sebze cicek felan uretiorsunuz satiorsunuz yol kenarina kurdunuz tezgahlarda.. Yada hayvanciliy yapiorsunuz et , sut icin buyuk bas.. yada domuz besliorsunuz.. veya tarlalarinizi ilacliyor suruyor ekip biciorsunuz..
Mesaj tarihi:
bak marketi takip et dusmesi durmu$ olan $eyi ek soybean cogu zaman para ediyo bu arada harvester ile toplayacaksin silo yoksa direk o anki fiyattan satar silo yaptiysan siloya atar yukselme oldugu an satarsin bi ara oynuyodum guzeldi de obur bilgisayarda kaldi gerci image'i varda yuklemeye kasamiyorum ba$ta oynarken bu arada bayagi borc ediyorsun ama olsun iyi yaparsan islerini kazanirsin bu arada ilac arabasi al ilaclamayi unutma ha bide bazi ilaclar var direk olduruyo sakin kullanma chemicali az olani kullan 1 veya 2 statusundeyse bocek vs...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
Biliordumm Biliordumm Biliordumm .. burada bulacagim yerin burasi olacaginiş biliordumm. simdi ben misir ekiorum.. ilaclamaya zaten senin dedin gibi kimyasali az olanlarla yapiorum hep..neyse urunbun bicme zamanini takip ediorum tarlaya sag tiklayarak.. Koseli parantes tam ortaya geldinde bic dioruım.. ama ne bankama bisi gelior.. ne siloya.. Silo kurdum 10 k lik.. 1 tane.. bicme yapilior ama siloma hic bir sey girmior..Bicme olayini ise traktore takilan bi,rseyle yapiorum.....
Mesaj tarihi:
lol sen plow yapiyosun direk butun hasati yok ediyosun harvester var onu kullanacaksin =] harvester icin misir basi alacan bide onunla topla harvesteri siloya yolla[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
hehe ne demek bu arada para lazim olursa arabani sat baslarda pek gerekmiyo paran oldukcada 2000 dolar falan sana kalsin borc ode aylik odeme cokertiyo adami[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
ilgince benziyor, tek soru soracağım
simfarm kadar zevkli mi ? uzun süre oynanabiliniyor mu baymadan ?
iki oldu, bi alana bi bedava hesabı :).[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
sim farm oynamadim ama tam bir ciftcilik oyunu yapmislar kontroller falan kolay ole cok karmasik bi olayda yok simulasyon yapmamislar guzel oynanir yani indirilmeye deger[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
bakış açısı nasıl ?
simcity gibi bişeyse ilgimi çeker mesela..[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
dur bakalım dlsi bitmek üzere nası bişiler karşılaşacam merka ediyorum. bu arada Shareaza ya da özel teşekkürler yani:)[signature][hline]Guarir non è possibile
la malattia di vivere
sapessi com´è vera
questa cosa qui
Mesaj tarihi:
ya sonunda bizim dl bitti
JohnDeere.exeye tıklayınca boost_python.dll bulunamadıgından bu uygulama ba$latılamadı.
diyo
bu torrent dosyalarını yüklemek için ba$ka bi program mı lazım
yoksa ben gidip bi bardak soguk su falan mı içsem?
Mesaj tarihi:
ya bende de benzer bi sorun var bu cue dosyasını açamıyo deamon tools. ayrıca benim bin dosyasının büyüklüğüde 206 mb[signature][hline]Guarir non è possibile
la malattia di vivere
sapessi com´è vera
questa cosa qui
Mesaj tarihi:
Kullanmaniz gereken program Alcholl %120 .. gelen dosya alchol image.. alchole kurduktan sonra image finderla bu dosyayi godterip yine alchol araciligi ile olusturacaginiz virtual image drive lardan okutabilirsiniz...
  • Yeni Oluştur...