Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Shakura dan sora wyrem by pass adlı gorevde yaralı askere su goturemıorum nası yapacam bılen varsa acıklasın lutfen[signature][hline]Crier Of The Spring Wind Zephyrous.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Klavyeyi ingilizce yap sonra oyuna girip "é" tuşuna bas(tab ın üstünde) çıkan kosola wasser yaz. Bu bir bug dolayısıyla orda belirmeyen su şişesini ortaya çıkaracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 chok teshekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bir de forumların arama özelliğini kullansak tadından doyulmaz[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bir oyun hakkında çok gerekmedikçe yeni konu açılmaması işte bu yüzdendi.limitleme veya kontrolün getirdiği ego tatmini olarak algılandı bazı kesimler tarafından ancak aslında asıl amaç aradığımızı çok daha kolay bulabilmek ve çok daha düzenli bir forum yapısıydı.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Yaw abartiyosunuz bu Topic acma deme olayini, adam sorusunu sormuş cevabini almiş,teşekkur unude etmis. kitleyede silede bilirsiniz . [Bu mesaj Masticore tarafından 29 Temmuz 2004 08:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 "asıl amaç aradığımızı çok daha kolay bulabilmek ve çok daha düzenli bir forum yapısıydı" en önemli nokta bu zaten..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ben consol u açamıyorum... yani ing yapıp oyunda da é ye bastım olmadı...[signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bazı oyunlarda -console eklemek gerekiyor kısayola belki ondandır ?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya iyi bak o ingilizce türkçe şeysine ben türkçeden ingilizceye geçiriyorum 2 saniye sonra tekrar türkçe oluyor bence seçilebilir dillerden kaldır türkçeyi tamamen sadece ingilizce kalsın öyle dene[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar