Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gitmek istemiyorum be

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pazartesi gunu istanbula universteye gidiyorum. senelerdir istanbul istanbul diye tutturmuşken şimdi hiç gitmek istemıyorum izmir mis gibi, can şehir deli miyim ben diyorum. annemle babam ayrı ablalarım da evlı boylece gıderek annemi evde yapayalnız bırakıcam valla vicdan azabından ölmek uzereyım. son 4 senedir didişe didişe birbirimizi yediğimiz annemi şuan 2 saniye bırakamıyorum boyle bi psikolojideyım yani patiler baya mutsuzum adeta ağlıyorum mutemadiyen
Mesaj tarihi:
ev ortamın rahatsa özlüyo insan tabi. ama evde ailesi baya sıkan arkadaşlarım vardı, gittiler oh be dediler. ha gene de özlüyolar izmir özlenir çünkü. bi bostanlı sahili yok istanbulda.
Mesaj tarihi:
ağlama bilae ağlamak nedir yani. topu topu başka bir şehre gidiyosun görende ülke değiştiriyosun sancak. Uçakla 45 dakka. Tadını çıkarmaya bak. İstanbulda kızlar teklif etmez ama onu söyliyim. Tipsiz tipsiz kızlar padişahın sol yumurtalıklarından çıkma bir tavırda yaşarlar
Mesaj tarihi:
ehah herkes de kız atarsın demiş kızım ben evcimenim falan ondan:D izmiri de baya baya cok sevıyodum. nebiliyim ya herşeye bi bağlılık falan değişimlerden hoşlanmıyorum hiç bi zaman.
Mesaj tarihi:
Pickles said:

Kız olduğunu söylemeyecektin sdfhasjfk

abi yazdığım şeyin yapış yapış duygusallığından belli oluyodur diye dusunmustum zaten:D
Mesaj tarihi:
Fexil said:

Pickles said:

abi yazdığım şeyin yapış yapış duygusallığından belli oluyodur diye dusunmustum zaten:D

pati erkekleri tedbirlidir ben kızım diyip bir de resim koymadığın sürece erkeksin
Mesaj tarihi:
Fexil said:

Pickles said:

yoo
wastryx de aşağı yukarı bu seviyede yazıyor ^_^
  • Yeni Oluştur...