prondir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Laptop touchpadimi kapatıp açmaya yarayan fn+F9 tuşu artık çalışmıyor. Bende touchpad kullanan biri değilim. Kapatmak istiyorum çünkü yazı yazarken falan elim dokunuyor ve imleç kayıyor. Diğer Fn tuşları çalışıyor bunun neden çalışmadığını anlamadım, denetim masasından da kapanmıyor. Bir iki program falanda buldum onlarda işe yaramadı. Lütfen formattan başka bir yol önerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 laptopin sitesinden programini indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 hotkey driver felan gibi bi' şeyi olmalı onu indir.olmazsa bios update gerekebilir. benim ki öyle düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 veya control paneldan baktin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 çekiçe vur bi daha çalışmaz. garantili yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 fn tuşları çalışmıyorsa, touchpad kapatmaktan daha önemli bir problemin var demek oluyor. bence laptopun sitesinden driverları tekrar indir veya bilgisayarındaki yazılımları kontrol et. birşeyler silinmiş veya bozulmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 have you tried turning it off and on again? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Bone said: fn tuşları çalışmıyorsa, touchpad kapatmaktan daha önemli bir problemin var demek oluyor. bence laptopun sitesinden driverları tekrar indir veya bilgisayarındaki yazılımları kontrol et. birşeyler silinmiş veya bozulmuş olabilir. bios. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Fn tuşları çalışıyordu, yalnızca Fn+F9 touchpad açıp kapatma tuşu çalışmıyordu. Galiba bir tek onun dosyası falan bozulmuş. Driveri tekrar yükledim. Düzelmedi. En son bios update yapıp, driveri tekrar yükledim. Sorun çözüldü. Teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 laptop kısayol tuşları ayarı yapabileceğin bir yer olmalı. o kısmı açıp fn+f9 düzeltebilirsin belki o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 kağıt yapıştır üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 touchpad kağıt üzerinden de çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar