ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 elimde 2 adet hat var fakat 2 telefon kullanmak istemiyorum bu 2 hattıda kullanmak mecburiyetindeyim hattın 1 tanesini diğerine yönlendirme gibi bir şansım varmı yani hangisini ararlarsa arasınlar tek bir hat üzerinden ve tek bir telefonla halledeyim görüşmelerimi. çift sim kart takılan telefonlar varmış ama ben telefonumdan memnunum değiştirmekte istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 internetin azizliğine uğradım 2 tane açıldı kusura bakmayın 1 tanesini silebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 yönlendirilse bile sanırım hattın kendi operator ucretinden daha fazla olur. ne de olsa asıl diğer operator kullanılmıs oluyor. bilemedim tam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 up :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 yonlendirirsen olur ama diyelim ki a numarasini b'ye yonlendirdiysen her arandiginda arayanlar a'yi aramis gibi ucret oder, sen a'dan b'yi aramissin gibi ucret odersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 nasıl yapıcaz peki :) o sorun değil ben ararım artık her türlü beni arayanı meşgule alıp sorun bana ulaşamadıklarını yada hattımı değiştiriğimi vs düşünmemeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Hattını dğierine yönlendir , arayan Yönlendirdiğin oparetörü aramış olur , hatlarının 2 side aynı oparatörse zaten sorun yok değilsede biraz fazla yazar ve bir hattında olan numara diğer hattında yada telefonunda kayıtlı değilse kim olduğunu göremiyeceksin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Yönlendirme yapıldığı için zaten yönlendirilmiş olan telefonun numarası çıkmayacak mı ekranda? Cep telefonu operatörleri arayan numarayı da mı gönderiyor yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Narstil said: Hattını dğierine yönlendir , arayan Yönlendirdiğin oparetörü aramış olur , hatlarının 2 side aynı oparatörse zaten sorun yok değilsede biraz fazla yazar ve bir hattında olan numara diğer hattında yada telefonunda kayıtlı değilse kim olduğunu göremiyeceksin sadece. şimdi şöyle söyleyeyim 2si farklı operatör dediğim gibi ne yazdığı falan problem değil. arayanı ben arıycam böyle olduğu için. amacım sadece bana ulaşabilmelerini sağlamak 2 hattanda. yönlendirme işini nasıl yapıcam onu soruyorum beceremedim pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 cep telefonunda divert incoming calls gibi birsey olmasi lazim. oradan yapinca sebeke ayarlarini degistiriyor. bir de yonlendirilen aramarda onu da belirtiyor diye hatirliyorum. yani yonlendireni degil de arayani goruyorsun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Cep telefonunun menülerinde vardır. Ayarlara girip bir bak. Ya da hattınla ilgili internetten işlem yapabildiğin bir siteden de yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Yönlendirmek istediğin hattın telefonundan öbürüne aktarma yapacaksın ; Sony Ericssonlarda Ayarlar - Çağrılar - Çağ Yönlendirmeden yaparsın Diğer telefonlardada Arama/Aktarma / Ayarlar menücü gibi menüler olur oradan yönlendir telefonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 *21*05327654321# Her durumda yönlendirir. Yani ulaşılamazsa, meşgulse, açık olsa bile diğer numaraya çağrı aktarılır. #21# Yönlendirmeyi iptal eder. *21# de yönlendirme olup olmadığını kontrol eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 o dediklerin olmadı kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 abi telefonun menulerinden hallediceksin, ayarlar bolumunden gir, arama aktarma yonlendirme call divert diye bisey vardir yonlendirme yapilacak telefonun modelini yaz googlelayalim bari nerden yapildigini, net sonuc olsun.. yukarida yazilmisti.. problem a dan b ye yonlendirirken a yi arayanlar b den sana ulasirlar, ama a dan b ye yapilan yonlendirme anindaki telefon gorusmesini, operator a nin faturasinda sana yansitir. yani seni arayan herkes icin para odersin. bu arada biri sormustu sanirim, a yi b ye yonlendirdin diyelim benim numaram da c olsun.. ben a yi aradigimda, senin b telefonunda arayan kisi olarak C gorursun.. bide yonlendirilerek mi geldi yoksa direk b yimi aradi onu anlayamazsin, yani hani a yi arayani red edeyim ona kacmasin ben onu geri ariyim b den diyemiosun.. b ye normal arama gibi dusuyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar