Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avustralya'ya Gidiyom

Masticore

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
Muthis pahali bir ekmek bi su 10 dolar, cok pisler ve tembeller. Tahminim pislikleride tembellikten geliyor. (aussie'lerden bhsediyorum), pislikle yaşamaya adapte oldum artık, geldim buraya çalışırım ayni zamanda diye ama saat 5 oldumu birtek cumartesi haric heryer kapaniyor okuldan cikana kadar incin top oynuyor. Bir ulkenin sehir merkezinde hayat saat 5'te dururmu ya
Sosyal ağlarda paylaş

benim abim de şubat başı gitti avusturalya'ya yüksek lisans için 2yıl kalacak hatta sonra orada yaşamayı düşünüyor, vatandaşlık vs. kasıp. melbourne'de kendisi baya güzel yermiş ama ucuz olduğu pek söylenemez. burdaki 5liralık şey orada 5avusturalya doları olduğu haliyle her şey 1.5 katına çıkıyor. meyve-sebze oldukça pahalıydı muzun kilosu sanırım 6 dolarmış. onun dışında zaten okulların falan büyük çoğunluğunu asyalılar oluşturuyor, asyalılar normalde soğuk insanlar olarak bilinir ama çoğu uzun süredir orada yaşadığından bunu üstlerinden atmışlar. neyse sonuç olarak güzel memlekettir avusturalya eminim rahat rahat yaşarsın bir sorun olursa özel mesaj yoluyla bana ulaşırsan abime iletirim oda yardımcı olmaya çalışır.

edit: ulan eski topicmiş o kadar yazdım :) neyse abi başka giden olursa okur artık :D
Sosyal ağlarda paylaş

Brisbane leş ya bildigin leş yani.Mellbourne ve sydneyin daha iyi olduguna eminim ama bu ulkeyi asyalilar ayakta tutuyor bunu soyluyebilirim. Fiyatlar hakikaten saka gibi burada. Arkadas ben kahaltida domates,hıyar,ekmek yemek istiyorum (resimleride var cektim) bir domatesin,hiyarin kilosu 8-9 dolar olurmuya. Arap ulkelerinden daha pahali ya(qatarda yasayan arkadasla karsilastirdik).Hayir ithal mal olsa anliycam product of aust. Yazmiyormu dahada uyuz oluyorum (ithal seyler daha ucuz). Hersey yetisiyor birde burada.

Birde biz geldik aust dolari 1.4 tu simdi amerika dolarini gecti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...