Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMD 2500 kullanıcılarına?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar sistem özelliklerinde (bilgisayarım/özellikler) kaç Ghz gösteriyor?[signature][hline]Abus

Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın
Mesaj tarihi:
evet bilgisayarin acili$inda del tu$una basarak cpu ozelliklerinden mghz'i degi$irsen problemin duzelecektir, sanirim istek di$i olarak ayarlari default yapmi$indir. bu arada ilginctir ki; benim butun amd 2500'ler 1.8ghz olmasina ragmen bendekinin 2.0ghz olmasiyla gurur duyuyorum :)[signature][hline]-Makaveli-
Mesaj tarihi:
ekran kartı çok önemli...
doomda hangi settingste (ultra, low felan var ya) oynadığın da çok önemli..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
benimki 1.83
bide sanırım benim işlemcinin çarpanları kilitli
biosta öyle bi ayar yok yani
windows altından çarpanları dğeiştirmeye yarayan programlar vardı sanırım bilen varmı hiç bu olayı?
kilitli değilse bi o/c deneyeyim
Mesaj tarihi:
valla ben biostan çarpanları değiştirdim.Orda bir yerde çarpanlarla alakalı auto var onu manuel yapınca açıldı çarpanlar.[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
Bende 2.500 gosterıo..

Boardun üzerinde 7 li anahtar olması lazım 1 i off a getirin çalışır
Bknz. Board kitapçığı..[signature][hline]Başkentli Pehlivan
Bu konuyada pati bastık. Başka?

Mesaj tarihi:
biostan çarpan ayarını 166 yaparsanız 1833 mhz gosterir oda 2500+ a denk gelir eger carpanı 200 yaparsanız 2012 fln gibi bi deger gosteriyor oda 3200+ a denk geliyor bnm makınamda aqua mark testinde 2500+ la 3000+ arasında %10 u aşmayan bir hız farkı oldu iyi bir fanınız varsa dusunmeden 3200+ yapın !
Mesaj tarihi:
flood83 bazı cpu lar (mesela bendeki amd athlon xp 1800+) fsb we clock rate i normalden yüksek ayarlanıp o.c etmeye çalışıldığında kendini kapatıyo we anakart jumperlarından biosu default özelliklere getirmeden açılmıyo bi daha. ona dikkat etmek lazım eğer amd 2500ler için de geçerliyse bu[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
  • Yeni Oluştur...