Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Bir şekilde mute a mı aldım ne olduysa ses gelmiyor programdan. sesi açık eq. ayarları falan yapılı. oynatıyorum yukarıda parça oynuyor gözüküyor, bilgisayarın volume mixerinde de winampın yeşil bar yükselip iniyor ama ses yok, genel barda gözükmüyor ama o çigi. programı silip yeniden yükledim sorun devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 karıştırıcıyı aç ordan kapalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 hoparlör kapalı olmasın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 yok valla çözemedim, windows media playerdan dinliyorum şuanda, sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 winamp ayarlarının output kısmından başka bir output pluginin varsa ona geçmeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar