Cystein Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bi dakka fede girme araya bi dakka senle sonra hallederiz meseleyi. bi dakka beyler şş bi açıl Ravensight said: ben de senin ilgilenmemenle ilgilenmiyorum lan ben de senin benim ilgilenmememle ilgilenmemenle ilgilenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Ravensight said: bone tşk fakat netbook vermişsin kardeş kız laptopu demişsin. ağır olmasın, hafif olsun. taşırken çok zorluk çekmesin. altta daha büyük istersen diye laptop modeli yazdım. dvd writerı felan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ya şimdi film izlicek o vcd kiralıcak :D alltaki fena değil evt sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ben kız olsam masaüstü bilgisayar alırım. sevgilime taşıtırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ahahahahaha yine güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ahahahahaha yine güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 yazdıklarımı beğenmediysen şu olsun: http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tm85-jn-002tk-tm85-core-i3-330m-2.13-ghz-3072mb-250gb-dvdrw-15,6-1024mb-gt320-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=45781 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 samsung iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 YA BONE neden kendini bu kadar hırpalıyosun hunharca? adam kızı götürcek diycek işte:" bütün gece uyumadım melis sana laptop baktım" beraber laptop almaya gidicekler sonra ... sonra ... kız laptopa uzanırken bu da uzancak utancaklar falan karşılıklı ya bone?! sen de burda kol kası yapıcaksın. bıragh boşver salver gitsin abi uraşmana değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 hacı dinan ben. kız arkadaşım da var öbürü de sınıftan yıllardır arkadaşım. kızın da erkek arkadaşı var. hızlı cevap alırım diye de garbıça açtım. bone da yardım etti. hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 abi, baştan sölesene ben dinanım diye. kusura bakma gece gece dinanmış lan adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ayrıca sevgilin mi var? nası bi duygu lan ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 normal sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 asdgdfshgjdseaef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ama emekli bir meriç olarak belirtmek isterim: meriçliğin 1. kuralı: hiç bir zaman "yeterli" diye bir sınırlama yoktur etrafındaki kız sayısında. go for impossible, meet britney spears demiş ünlü bir düşünür,taaa britney'in çıtır olduğu dönemlerde... yani kız arkadaşının olması başka kızlara meriçlik yapmadığın anlamına gelmez. toshibaya o konuda ben de çok kırgınım melis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 hacı ben kimyacıyım. kimya bölümlerinde çok kız olur biliyosun. bizde 10 erkek 50 kız gibi bişey mesela sadece bizim dönemde. güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Adam doymadi bi turlu. Kim ne gecirirse bana misin demeden aliyo iceri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 biyokimya okuyorum almanyadayım di sen de uza artık. il-gi-len-mi-yo-rum. haters gonna hate. git bi psikoloğa görün. ya da hiç gerek yok ne diyecek söyleyeyim, spor yap diycek sinir stress atarsın diycek sen de bu ne lan diyip psikoloğa sinirlenceksin aynı döngüye devam. yazık lan. biraz hayattan zevk almaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Abi hadi iyi geceler hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 dartanyan bi çizgi filmde kız çıkıyodu lan çok eski bi alman yapımı kanal 6 veriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Anlamadım bile abi çok uykum geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Cystein said: biyokimya okuyorum almanyadayım di sen de uza artık. il-gi-len-mi-yo-rum. haters gonna hate. git bi psikoloğa görün. ya da hiç gerek yok ne diyecek söyleyeyim, spor yap diycek sinir stress atarsın diycek sen de bu ne lan diyip psikoloğa sinirlenceksin aynı döngüye devam. yazık lan. biraz hayattan zevk almaya çalış Ahaha lafi ustune alinip kendini bilmek de guzel sey. Valla milleti biktiran, samar oglani olan sen ol, uzayacak kisi ben olayim. Peki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Ravensight said: dartanyan bi çizgi filmde kız çıkıyodu lan çok eski bi alman yapımı kanal 6 veriyodu fdagasgljfklghj bunda anlamayacak ne var ! demek isterdim ama üzülme Tolga sorun sende değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Lyvanna_Dolores said: Ravensight said: dartanyan bi çizgi filmde kız çıkıyodu lan çok eski bi alman yapımı kanal 6 veriyodu fdagasgljfklghj bunda anlamayacak ne var ! demek isterdim ama üzülme Tolga sorun sende değil Evet. Bence sorun sende. sana hic satasmadim, gozumden kactin sanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar