Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 1000- 1250 lirası varmış sınıftan bir arkadaşın laptop alcak film izlicek ödev yapıcak vs vs kız laptopu işte yarın gidiceklermiş almaya da bir acele ne alcam anlamıyom dedi ben de piyasayı takip etmiyorum 1-2 link koyar mısınız acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 madem sadece bsplayerda film izleyip winampta müzik dinleyip powerpaintte sunum yapacak. o zaman ne diye kasıyor 1250 lik fiyata en mükemmel laptopu bulmaya ben anlamadım. gitsin alsın bi tane pembeli morlusundan açsın nil karaibrahimgil dinlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 oo kızdan kıza atar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bi de bu kız eda mı. oysa ben geliyim beraber seçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 edaysa ben de gelirim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Belki Gomplayerdan film izleyip windows media playerdan müzik dinleyip flypaper falan kullanıcak nerden biliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 kızlara laptop ne gerek ya zaten kullanamıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Minibook vardı teknomarkt'ta samsungun 300tl ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Bizimkini satalim ona =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 abi minibok diye okudum kızlara hakeret edip feministleri ayağa kaldırıcaksın sandım bi an heyecanlandım boşaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Dartanian said: Belki Gomplayerdan film izleyip windows media playerdan müzik dinleyip flypaper falan kullanıcak nerden biliyosun? bilmiyorum. bu konuda önyargılarım var aşamıyorum Tolgacım. şu ana dek pembeli laptopunda nil karaibrahimgil dinleyen arkadaşımda olmadı. ama olsaydı gomplayerdan haberi olacağını sanmıyorum tahminimce vcd kiralardı türkçe dublajlısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 çok sıkıldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 experin mükemmel bi modeli vardı hd ekran, 5650 ekran kartı, i7 işlemci 1300-1400 lira civarındaydı kampanyası hala varmı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ohoo ne kızlar var zamunda dan pr0n indiren sonra onları GOM da izleyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 o zaman... wax on wax off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 şunu daha önce koymuştum bi topiğe biri kız arkadaşına laptop alacaktı baya güzel gözüküyor. rujuyla da uyumlu olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 hepsiburada.com a gir laptoplar bölümüne gel fiyata göre sırala 1250ye en yakın olanı seç al 1257tl lik falan seçmesin bütçeyi aşar sonra kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Şu rujların da meyvesizlerini yapıyolar hiç sevmiyorum. Aklıma geldi bi anda. Bu arada madem o kadar bütçe var ve kız laptopu olucak özellikten çok marka kalitesini ön plana çıkarmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 hacı onu ben de biliyorum da hangisi değer hangi markadan kaçınmak lazım hangisini gözük kapalı alayım derdim bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Kuzenim de toshiba var 2yılda dağıldı bi bunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bi kere kesin servisi iyi olan bi marka al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Donanım&yazılım'da daha güzel yardım ederler bence, oraya da aç istersen bir tane. Taşınacak hali kalmamış bunun heheh. Marka diyorsan benim gördüğüm bozulmaya elde kalmaya en dayanıklı laptopları Sony üretiyor. Dell keza. 1250 liraya kadar çıkıp sadece dediklerini yapacaksa alt seviye bir Sony rahat rahat idare eder bence. 1250 liraya Sony var mı bilmiyorum ama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 niye yahu şuan elimde nuh nebiden kalma toshiba var dededen toruna geçecek derecede sağlam. laptopu vur yere böcek öldür bana mısın demiyor arkadaş inatla çalışıyor! çalıştırıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 hehe çok iyiymiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar