Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 4chan'da dolanırken çok ilginç siyah beyaz bir çizim görmüştüm. Zırhlı, miğferli ortaçağ askerleri siper gibi bir yerin içinde. İlginç olansa ortamın ww1 tarzı olmasıydı. Tüfekler, gaz maskeleri vs... Okulun bilgisayarlarından girdiğim için yükleyememiştim resmi. Şimdiyse arıyorum ama bulamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Bence aramaktan vazgeç, ünlü bir resim olmadığı sürece bulabilmen imkansıza yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Hımm ama çok hoş bir çizimdi. Bu arada motivational bir resim de olabilirdi. O resimlerin bulunduğu bir site var mı? Araştırsam biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bence elbet bulunur umudunu kaybetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 tanımını 4chan e yaz onlar bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar