BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ben topa hakim olmak galibiyet hakkı demiyorm. ama fener de hiç bişey yapmadı onu demek istiyorum. aynı korneri 2 kere üst üste yediniz yani. bizimkiler yese ben sahaya girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 aynı pozisyonu fenerbahçe 5 kere falan buldu, korner yemekten daha iyi bence. kaldı ki yenen kornerlerin birinde quaresma topu portekizdeki çocuğuna yolladı, diğerinde de tıngır mıngır vurdu da dönen topa iyi vurdu. asıl nihatın korneri cok iyiydi onu nasıl yedik anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 böyle şans yok ya 2 sakatlık ne kadar sıkıntıya soktu bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 barbu said: nihat bir pozisyonda sonlara doğru berbat bir vuruş yaptı kimse yokken. sonra sağa sola kızdı bakışlarla filan. çok komikti o. Bütün aksiliklere rağmen istifini bozmayan Schuster o pozisyonda bağırmaya başladı, suratı kıpkırmızı olmuştu. Öyle bir adam işte Nihat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ayrıca nihat çok gerizekalı. yani önünde 3 tane fenerli var hala nobreye yerden top atmaya çalışıyor. ve rakipten döndü gene denedi. şaka mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 saol fener saol aykut biz yenilmek istedik ama siz bırakmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Nobre , Nihat öldürdü pozisyonları o yüzden fener gibi atağımız yok malesef. Guti'de bayağı yanlış pas yaptı zaten, ibrahim'in sağ kanatta oynaması orayıda kuruttu. 2 sakat ile çok iyi kurtulduk maçtan. Bizim teknik direktörde akıllansa artık, bu kazma nobre ve nihat yerine birde tekke'yi görelim bakalım ne kadar farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 nihat futbolu toptan bıraksın zaten. kanserden başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Ben Emre'nin hakemlere karşı immunity'sini anlamadım gitti. Geçen hafta yerdeki rakibine topu abanır hiçbişi olmaz, bu hafta saatlerçe hakeme gider yapar yine bişey olmaz, ama Üzülmez ve ve istinsnasız topu her alışında faule maruz kalan Quaresma ilk pozisyonda kart görür. Ayrıca Fenerli futbolcuların belki kızdırırız umuduyla istisnasız her poisyonda Quaresma'ya bilinçli faul yaptıkları da aşikar, böyle çirkef takım ben görmedim. Fener'in orta sahada daha etkili olacağını bekliyodum, kaleci hatasından iki gol oldu maçta, arada FBnin bir iki kontrası oldu. Neyse en azından yenilmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ayrıca YETER NİHAT!!! Bobo başlasa daha farklı olabilirdi, bi de Cenk bu kadar formdayken neden kesilir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 şaşırıyorum rıdvan neler diyor bjk hakkında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Volkan Demirel maçtan sonra hakeme nasıl atar yaptı onu anlamadım . Hakem BJK den yanaydı diyor, kale önünden tam göremiyo heralde. Hakan Arıkan mantarlamasa BJK rahat alırdı bence maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 aktiftablet said: , arada FBnin bir iki kontrası oldu. sen macı izlemdin heralde file oluyorduk azdaha. Devekusu gibi davranmanın anlamıyok adamlar ezdi. Sadece yıkamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ezdimi 20 ile 45. dk larda ezdi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 kadıköyde 1 puan iyidir tebrikediyorum iki takımıda nihat acilen bu takımdan gönderilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Nihat tam bir fiyasko , bir GS li olarak bana bile saç baş yoldurttu maç izlerken . Futbol düşmanı herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 İşin komik yanı Nihat kendini gayet iyi zannediyor, yuhalandığında bile çıkıp eski nihat ne imiş be iyi oynadım bence diyebiliyor. Felaket , şu takımda 3 tane beleş yüklü ücret alan adam var biri nobre, biri nihat diğeride allahtan gitti delgadoydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Double zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 3 puan öndeyiz kadıköyü aradan çıkarttık. Güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 antalya macında sahaya ısınmak için bile cıkmasın morali bozulur nihatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 yalnız q7 nin o uçan volesi girseydi hakem maçı tatil ederdi artik =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 http://www.veetle.com/index.php/channel/view#4c95c3a1a06b9 ahah bu ne laaayn asdfdsadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Futbol mücadele oyunu mu gol oyunu mu buna karar verin önce, eğer bu maçın hakkı beraberlikse ben birşey demiyorum, Fenerbahçe farkı kaçırdı. Objektif yorumum budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 PZero said: http://www.veetle.com/index.php/channel/view#4c95c3a1a06b9 ahah bu ne laaayn asdfdsadsad ne yapıyo bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 poiziyonları canlandıryorlar canlı yayında adamlar görüntü yayın haklarını alamamışlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar