Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Fenerbahçe - Beşiktaş | 19 Agu | 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

aynı pozisyonu fenerbahçe 5 kere falan buldu, korner yemekten daha iyi bence.

kaldı ki yenen kornerlerin birinde quaresma topu portekizdeki çocuğuna yolladı, diğerinde de tıngır mıngır vurdu da dönen topa iyi vurdu.

asıl nihatın korneri cok iyiydi onu nasıl yedik anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:
nihat bir pozisyonda sonlara doğru berbat bir vuruş yaptı kimse yokken. sonra sağa sola kızdı bakışlarla filan. çok komikti o.

Bütün aksiliklere rağmen istifini bozmayan Schuster o pozisyonda bağırmaya başladı, suratı kıpkırmızı olmuştu. Öyle bir adam işte Nihat.
Sosyal ağlarda paylaş

Nobre , Nihat öldürdü pozisyonları o yüzden fener gibi atağımız yok malesef. Guti'de bayağı yanlış pas yaptı zaten, ibrahim'in sağ kanatta oynaması orayıda kuruttu. 2 sakat ile çok iyi kurtulduk maçtan. Bizim teknik direktörde akıllansa artık, bu kazma nobre ve nihat yerine birde tekke'yi görelim bakalım ne kadar farkediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Emre'nin hakemlere karşı immunity'sini anlamadım gitti. Geçen hafta yerdeki rakibine topu abanır hiçbişi olmaz, bu hafta saatlerçe hakeme gider yapar yine bişey olmaz, ama Üzülmez ve ve istinsnasız topu her alışında faule maruz kalan Quaresma ilk pozisyonda kart görür.
Ayrıca Fenerli futbolcuların belki kızdırırız umuduyla istisnasız her poisyonda Quaresma'ya bilinçli faul yaptıkları da aşikar, böyle çirkef takım ben görmedim.
Fener'in orta sahada daha etkili olacağını bekliyodum, kaleci hatasından iki gol oldu maçta, arada FBnin bir iki kontrası oldu. Neyse en azından yenilmedik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...