Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 beşiktaş 3 kişi oynuyor guti q7 ernst onun harici huucm anlamında nobre nihat falan filan geyik beşiktaş gol atarsa guti veya q7nin enteresan birşey yapması lzım fener tribünü ölmüş bide.ulan takım önde hiç tezahurat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bjk baskılı şu sıralar, alex yerine stock girerse fb'de işler biraz değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Khelben said: Hayır yani bana ver o parayı ben sana her maç bi link bulurum çalışan. Ondan yani. Yok ya çalışan link falan. Streami açanlar reklama bas diye yayını donduruyorlar artık o kadar salak saçma. En temizi parayı verip almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 cok pis geliyoruz kesin bir gol daha yiyecez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 volkanın dizini değiştirecekler yine de çıkartmayacaklar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 GEd said: Khelben said: Hayır yani bana ver o parayı ben sana her maç bi link bulurum çalışan. Ondan yani. Yok ya çalışan link falan. Streami açanlar reklama bas diye yayını donduruyorlar artık o kadar salak saçma. En temizi parayı verip almak.sen yanlışvsitelere denk geliyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 stoch lazım, stochun ilk 11 in degismezi olması lazım yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 CthuLhu said: GEd said: Khelben said: Hayır yani bana ver o parayı ben sana her maç bi link bulurum çalışan. Ondan yani. Yok ya çalışan link falan. Streami açanlar reklama bas diye yayını donduruyorlar artık o kadar salak saçma. En temizi parayı verip almak.sen yanlışvsitelere denk geliyorsun =) öyle olmuş sanırım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Aahah bu değişiklikle ya gol atacağız ya da birkaç tane yiyeceğiz, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ahah orelyo yu aldı. ya 4-0 ya 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Aurelio ----> Bôbô <------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 nihat zeka dolu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Alex <------- Baroni (????) ------> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 baroni giriyo, 1 0 a yatiyo aykut hehe. stoch alınırdı ya acaip presste yapıyo herif on tarafta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 2. yarı komple yattı zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 emreyi cikartip ozeri almak pek yatmak olmuyor yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 vay arkadas girmeyince girmiyor yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 O salaklık oluyor işin gerçeği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 GEd said: CthuLhu said: GEd said: Khelben said: Hayır yani bana ver o parayı ben sana her maç bi link bulurum çalışan. Ondan yani. Yok ya çalışan link falan. Streami açanlar reklama bas diye yayını donduruyorlar artık o kadar salak saçma. En temizi parayı verip almak.sen yanlışvsitelere denk geliyorsun =) öyle olmuş sanırım ^^ Abi biz de yanlis yerlere giriyoruz galiba sevabina bana da hakkin yolunu gostersenize boyle gizli gizli konuscaginiza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 kaçar mı lan bunlar kaç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Direkten dönmüş acaip pas atmış savunma arkasına, Dia vurmuş direğin yanında auta çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ulan dia 2 etti %100 gol kacırıyor adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Sizin takım en azından kaçırıyor bizim hırtlar dün 1-0 ı Ayhan la aldılar pozisyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 tehlikeliydi^^ 2. kez gene kimse tutmuyor adamı hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ÇİZGİ ÜSTÜNDEN ÇIKARMIŞLAR QUARESMA ACAİP VURMUŞ TOP AĞLARA GİDİYORMUŞ SAVUNMA TOPU KAFAYLA ÇIKARMIŞ OF. radyodan dinleyince mışmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar