Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tortuga - Pirate Hunter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim bildiğim bu oyunda satın alma yoktu denizde saldır öyle al, inan bana anlattığım o yol ile inanılmaz kolay, hatta hiç vurulmak istemezsen rüzgarı arkana alıp hafif ön çaprazında git geminin ateş edeceğin zaman dön sonra yeniden eski pozisyonda ilerle o seni takip etmek istedği için dönmeye pek çalışmıyor ,yapay zeka işte ne dersin :)[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.

[Bu mesaj Jo_jixu tarafından 18 Ağustos 2004 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Jo_jixu başlarda o yol zor geliyor insana, alışınca kendi keşfeder :)

gemi satın alma olmaması gibi saçma birşey var.
satıyorsun ama satın alamıyorsun.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
işte görüosunuz şartlar insanı nasıl korsanlığa itiyor, beni korsanlığa iten direk ticaret filosu ganimeti oldu mesela.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Mesaj tarihi:
Şimdi bir carrack ele geçirdim...Bundan daha iyi gemi var mı?Mürettabat sayım çok(100 icvarı) 36 tane de top alabiliyor.
Bu gemiyle annexlemeyi denedim 5 topu olan şehri.4 tane topu yok ettim fakat 5. si beni batırdı[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 18 Ağustos 2004 21:06 tarihinde demiş ki:
işte görüosunuz şartlar insanı nasıl korsanlığa itiyor, beni korsanlığa iten direk ticaret filosu ganimeti oldu mesela.

kesinlikle katılıyorum

ramses II herhalde alabilrisin ama kastırı bence git o carrack la bir galleon ele geçirmeye çalış çok rahat edersin zaten o gemiyi aldıktan sonra kimse dur diyemez sana bu oyunda!:)[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Mesaj tarihi:
öyle yap alıyorsun

galleon ile 7-8 topu olan şehiri iyi oynarsan rahat alıyorsun sadece 40 mürettebat kaybı ve hafif hasar ile falan.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Mesaj tarihi:
bu arada en iyi gelir hazine haritaları
sadece haritayı satın alıp mekana gidiyorsunuz

210.000 altın kazanmıştım hazineden.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Mesaj tarihi:
Ben şahsen hiç hazine aramyı denemedim fazla uzağa gitmeyi sevmem de, ben hep dutch adalarının etrafında geziyorum orası çok kalabalık oluyor ispanyol fransız ingiliz ee doğal olarak dutch :) genelde de ticaret gemilerine saldırıyorum hele birde 3-4 gemilik konvoy ise hem gemi satışı hemde malları satıyorsun süper para geliyor, arada savaş gemisi görüncede affetmiyorum :) gemi alım satımı yapıyoru dürüstçe, nazikçe istiyorum vermezse zorla alıyorum

bakalım port royale 2 yi yükledim bu akşam bakacağım nasıl olmuş bu arada demo bu[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 19 Ağustos 2004 11:44 tarihinde demiş ki:
Oh bea galleonla annexledim sonunda bir şehri...Şimdi hazine arıyom acık bakalım bulucam

tebrikler bence kutlama yaptır adamlarına kişi başına 3 bardak rum falan ver iyi gaza geitirir adamlarını hatta fıçı ver nuahuah
:)[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.

[Bu mesaj Jo_jixu tarafından 19 Ağustos 2004 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hazine olayı şöyle oluyor, pek aramıosun.

uğradığın şehirlerde barda adam sana hazine haritası satayım mı diyor
evet diyorsun 1000-2000 falan cüzi bi rakam ödüyorsun
benim yaptığım harita 2 parçalıydı.
her şehirde tek parça veriliyor ama şans, bi kaç şehir gezin elbet harita satan çıkar.2 den fazla parçası olan harita da var sanırım
neyse 2 parçayı toplayınca direk yeri noktasına kadar belli haritada, gidiosun o noktaya, coşuosun :D[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
  • Yeni Oluştur...