Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 http://www.peramuzesi.org.tr/egitim/detay.aspx?SectionID=8AWO8HQ/2sDRmjyoC7P9tw%3d%3d&ContentId=LD6S6tUMsDeHPcDMHKBU%2bQ%3d%3d Açılmışsa da özür dilerim =) Bu etkinlik hakkında bilgisi olanlar gidecekler falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 önceki hafta gittim ancak hayalkırıklığına uğradığımı söyleyebilirim. müze 5 katlı, 4'üncü katta anime & manga & japon oyunları, (bizi ilgilendiren kısım) ve 5'inci katta ise tamamen alakasız bir japon sanat eserleri sergisi var. bütün 5 kat sadece bu olaya ayrılsa etkileyici ve geniş bir içerik sunulabilirdi belki ama o dördüncü kat cem yılmaz'ın deyimiyle iki dönüm. iki dönüyorsunuz bitiyor. :p ps3'te naruto ninja heroes veya wii'lerde çeşitli mario oyunları oynamanız mümkün. onun haricinde bir düzine kadar manganın seri halinde kitapları (oturup okuyabiliyorsunuz) ve bunların sergilenen orijinal çizimleri var. ancak bunlardan sadece vagabond'u biliyordum, (güzel bir sürpriz oldu) çok sıkı manga takipçisi sayılmasam bile çok popüler seriler olmadıklarını söylemem yanlış olmaz herhalde. 2-3 tv'de uzun ve kısa metrajlı bazı yapımların fragmanları oynuyor, bunların yanlarında ise onların konsept tasarım ve storyboard çizimleri var. summer wars'ınki çok güzeldi. bir diğeri ise bizim bildiğimiz anlamda anime'e bile benzemiyordu, ben fransız işi sanat çizgifilmi filan sanırdım. :p bütün sergi bu saydıklarımdan ibaret diyebilirim. bir de belli günlerde ve saatlerde anime film gösterimleri var ki gitmeyi istedim ama uygun saatlere merak ettiğim birşey denk gelmedi. yeni eva serisinin ilk filmi, tokyo godfathers, summer wars, gundam filmleri ya da naruto'nun abidik filmlerinden birini görmek isteyenler hemen baksın ajandaya çünkü filmler geçti mi bir daha oynamıyor gibi birşey. bunun dışında lobide manga niyetine birşeyler satıyorlar ki bildiğim kadarıyla amerikan işiydi azıcık olanları. oradan çıkıp remzi kitapevine gidip genshiken ve rosario+vampire alıp tatmin olabildim. :p niyet güzel ama "anime & manga diye birşey varmış, o nekidir" diye düşünenlere olmuş daha ziyade, böyle meraklısı için zayıf kalmış. ama giriş ücreti hesaplı öğrencilere filan, uzak değilseniz gidip görebilirsiniz en azından. film biletleri ayrıca satılıyor ama sudan ucuzdu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 cumartesi tomino geliyormus, buyuk ihtimal giderim hala hayattayken char zaku posterimi imzalatirim boru diil tomino lan, gundam in babasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ben de gittim buna birkaç hafta önce. bi tane amcanın evine kat çıktığı bir şey vardı, onu mu diyorsun fransız sanat filmi diye (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ne olduğunu anlayacak kadar seyretmedim bile, odur herhalde. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IiemE85gK-M&feature=fvwrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 your skill in necromancing has increased by 0.01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar