arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 http://www.bromart.com/ kendi sitesindeki galeri 1965 doğumlu.Genç yaşında (21) Coke, IBM, Columbia Pictures,CNN gibi yerlerde ticari illüstratör olarak çalışmış. Üç yıl sonra da çok sevdiği fantazi ortamına adımını atmış ve TSR'a girip, 3 yıl boyunca Dark Sun ın süper dünyasını resmetmiş. 93'te, TSR da 4 yıl çalıştıktan sonra serbest çalışmaya başlamış. Micheal Moorcock, Terry Brooks, R.A.Salvatore, E.R. gibi yazarların romanları için zilyon tane resim yapmış, TSR, White Wolf, FASA, WOTC gibi rol oyunları üreten şirketler için çalışmış DC, Chaos, Dark Horse gibi çizgi roman şirketlerinde de çizmiş, Doom2, Diablo2, Heretic, Sega, Activision oyun ve firmalarda da teşrif etmiş, Tim Burton’s Sleepy Hollow, Galaxy Quest, Bless the Child, Ghosts of Mars, Scooby Doo gibi filmlere de elini atmış, yapmış ta yapmış. Darkwerks ve Offerings isimli iki kitabı var çalışmalarını ve tekniğini sergilediği, amazon'da falan bulabilirsiniz, biraz tuzludur. Kendisi şu an Washington eyaletinin güzide bi bölgesi olan Seattle da ikametgah etmekteymiş, takılıyormuş oralarda. Ayrıyetten Dark Age isimli kart oyununu bu amcam yaratmış, deliler gibi çizim yapmış dark age için. Burada da çizdiği magic the gathering kartlarının listesi, resimleri de var. Şöyle bir tipi var buradan bir sürü çalışmasına bakabilirsiniz buradan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ben de çok severim brom'u sağol..[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 benim şu an favorim eskiden giger di ancak onun çizdiklerinin halka değil fil olduğunu anlayınca soğudum :lol:[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Arkadaşlar yüksek müsadenizle bişi demek istiyorum ÇÜŞŞŞŞŞŞ!!!!! Adam çok iyi...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 tıklamaya üşenen arkadaşlara bir örnek :) *bu resmi görenlerin hemen tıklayacağını büşünüp kıs kıs güler*[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 o resim bayadır wallpaperım , hastasıyım brom un resimlerinin.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 hm birkaç resmini görmüştüm. ama çok sevdiğim biri değil. elmore mi desem diterlizzi mi desem samwood mu desem lockwood mu desem alan lee mi desem bilemiyorum. Ama şu an benim gönlümde yatan Samwise ustadır...[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 resimler çıkmamış.. link yaptım adam şu tarz resimlerde çok başarılı http://members.xoom.virgilio.it/katrinchen/volume2/brom_gunslinger.jpg aha doom: http://members.xoom.virgilio.it/katrinchen/volume1/brom_doomed.jpg bende şöyle bi poster var. üstte melek, altta ters çevrilmiş şeytan.. inquest dergisinden çıkmıştı. hey gidi günler hey.. http://members.xoom.virgilio.it/katrinchen/volume2/brom_heaven.jpg http://members.xoom.virgilio.it/katrinchen/volume2/brom_hell.jpg demek ki bunlar da bromunmuş.. ehehe[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 Ağustos 2004 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 onlar o kadar güzel değil, bromart.com dakilerin yanında. (gunslinger hariç) kendisinin eski doomlarda emeği var.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 How can this be? Öeh.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Gerçekten Dark Past kısmına bittim :) Hele bi Melek resmi vardı orda. TArzını çok sevdim. Evet evet adama mail de göndermeliyim :)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 arkadaş resimleri satıyorda sanırm 2 tane satmış bile :lol: biraz daha mı soyunsam bu işe bakarsınız 3-5 sane sonra bizde usta oluruz :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 luis royo hastasiyim ben.. bromun resimleri bana itici gelio off bu cok guzel/guzel diemiorum :) bi iki tanesini walpaper arsivimde tutarim :P cleave abimizle luis abimiz favorim arsivlerini buraya koymamislarsa (arama yapmadim daha) atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 brom u gothic fetishismiyle sevdik biz.. :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar