Isyankar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 .bomba komutu ile kalvaslar cıkıyor Bu komutu Nasıl ayarlıyacagım ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 valla bilemem. sen biraz önce scripterım beni staffa alın demiyomuydun bizim sana sormamız gerekir. [signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher [Bu mesaj Black1ce tarafından 19 Ağustos 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 scripti buraya yazarsan yardım edebilirim...[signature][hline]<----------------------------------------------------> <-- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design --> <----------- Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ----------> <----------------------------------------------------> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Isyankar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 scpriti bende bilmyorum hani Robeye Çift TIkladıgında Etrafından Kalvaslar Cıkıyor Onu Çözemedim Bİ YArdıM Ediwer Rendwolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Isyankar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Black1ce Senlemi Muhattab Oluom ben Olm Bir Sorunum War Rendolfa Acıom karışma Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 [FUNCTION bomba] src.newitem 03709 src.sound 0207 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move n 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move s 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move e 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move w 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move near 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move sw 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move nw 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move se 1 lol ben yazmıştım die hatırlıorum bomba fonksiyonunu :) bu kadar meşhurmu olmuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 edit: dam duble msj [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 19 Ağustos 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Isyankar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Saol Bilader TŞk Ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Isyankar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Denioz ABakllım olcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yok yok ikinci harf random şart oldu benimki yetersiz kalcak[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar