toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Simdi iki tane sorum var. 1. Bi texte shadow verdim boyle buyuk bi shadow oldu iste, acısını da atıyorum 45 derece ayarladım. Sol alta dogru uzuyor yani shadowumuz. Baska bir text, ya da image layer'ın shadowunu baska bi acıda ayarlamak istedigimde digeri de o yonde degisiyor. Otomaitik olarak ayarlanmıs duzgun olsun diye sanırım, aynı dosyadaki tum layerların shadowu aynı yone bakmak zorunda. Bunu nasıl degistirebilirim. 2. Ucgen cizmek istiyorum, bunu da 3 tane line cizerek yapıyorm. ama yamuk cizgiler cok kotu gorunuyo pixelleri belli oluyor yani. Ama custom shape'ten arrow cizince uckenin yamuk kenarları line ile cizdigim gibi kotu gorunmuyor. Bunu nasıl halledebilirim. Tesekkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 3 line yerine polygon kullanarak (3kenar) yapabilirsin, gerçi onda da pikseller gözükebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ya aslında poligonda guzel gorunuyo da eskenar ucgen cizmek zorunda kalıyorum onda da :) custom shape'ten arrow cizip dısarıda kalan kısımları keserek yapıcam herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 valla o zaman illustrator yada fireworks, internet için yapmıyomusun zaten fw kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 shadow için gölgenin açısını ayarladığın yerin yanında use global light var. onun işaretini kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 shadow isi cok kolaymıs ya ehu saol. internet icin yapıyorum da fireworks hic kullanmadım. photoshop'u az cok biliyoruz iste isimize yetecek kadar, zorlanır mıyım acaba? bi ona kasmiyim simdi iki saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 çoğu webmaster ps kullanmıyor, fireworks'de hallediyor işini. ps zor ve karışık geliyor. o yüzden fw den korkma derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 1- Açıyı seçtiğin yerde global light gibi birşey olması lazım. Eğer o seçiliyse, ki default seçilidir, gölgesi olan herşeye aynı açıdan ışık uygular. Yani o ticki kaldırıcan. 2- poligon veya illustrator 3- photoshop ve illustrator kurcalamış birinin fireworks öğrenmesi 10 dakika falan. web için epey kullanışlı, tavsiye ederim. eöah zaten yazılmış şeyleri tekrar yazmışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 hemen kuruyorum su fireworks'u. ps ile hakkaten bile bile iskence cekiyomusum demek ki. diyorum millet nasıl yapıyo bunla, gozlerim bozuldu tek tek pixel ayarı yapacam diye be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Golge olayini cozdun sanirim. Dedikleri gibi global light ile alakali. Ucgen işi ise şöyle oluyor: Photoshop bildigin gibi pixel bazlı bir program. Yani vektörel çizim için pek kullanılmıyor. Photoshop'da vektörel çizimler pen tool ile yapılır. Custom shape ve line gibi ozellikleri vardir. Onlari kurcalayabilirsin ama yine de pek verimli sonuc alamayabilirsin. O yuzden illustrator veya fireworks'e bir goz at derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar