Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

yerde soulsign görünce direk çağırın abi ihtiyacınız olmasa bile
bende başta oyunun bütün challangeını alıyor diye çağırmıyordum kimseyi, npcleri bile ama /v/ de millet çok veryansın ediyor. sunlight falan gibi bazı covenantlar katılmak için coop victory istiyor. eziyet çekiyor çok adamlar
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben 3 kere falan düştüm depths de o deliklerden. üfürenlerin ağzı şiştiğinde arkasına geç işte hemen. bu arada girmeden önce resist gear ı giy iyi oluyor.

kolay geldi bana depths. ama çok temkinli girdim işte oraya. tek tek çektim fareleri, adım adım ilerledim, yol ayrımına geldiğimde bekledim 1dk falan üzerime gelen yok mu diye. büyük fareyi okla demirlerin arkasından kestim hatta lol.

şimdi blight town a girmeye tırsıyorum. shrine a döndüm birde. tekrardan depths e gir, ordan git falan. gerçi kısa yol var artık depths bonfireından sonra ama.
Sosyal ağlarda paylaş

residence keyle açılıyordu galiba
undead burgde yukarda hani kutuları kırıp aşşağı inen bir merdiven açıyorsun ordan bir undead merchanta yol açılıyor yerde oturan. 1k ya satıyor

mage trainer çıkıyor ordan firelinke gidiyor. undead burg yoluna doğru bir yerde dikiliyor kurtarıldıktan sonra

hatta orda mage seti catalyst falan da var

Sosyal ağlarda paylaş

abi
zaten curselüyüm zar zor cesedi çıkarmışım o delikten
depths keşfederken bonefireını buldum
"lan dur şimdi bunu aktive edersem hepsi respawn olur biraz etrafa bakıyım"

>be wary of up

ne diyo lan bu

>trollface.jpg slime tavandan kafama iner om nom nom yer beni

lan bi da-

>respawn firelinkte

FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUU