Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 soul yarı yarıyaysa iyi ya sdfs gapingde farmlamak lzm biraz bi 50-100 bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yerde soulsign görünce direk çağırın abi ihtiyacınız olmasa bile bende başta oyunun bütün challangeını alıyor diye çağırmıyordum kimseyi, npcleri bile ama /v/ de millet çok veryansın ediyor. sunlight falan gibi bazı covenantlar katılmak için coop victory istiyor. eziyet çekiyor çok adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sunlight mesela 50 faith istiyor, her yardım ettiğiz boss 5 düşürüyor f req. ini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 haa o yüzdenmiymiş ben yanlış anlamışım evet yardım edin millete lan işte bide bugün ilk invadeimi yedim. herif artık sırf vitmi kasmış napmışsa sapık gibi hpsi vardı ama ağzını burnunu kırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 kedi canını senin covenantının oralarda kedinin guardları var. Orda dalmıştı biri bana, npc sanıp böyle hareket felan denemiştim. Kesilince anladım invader olduğunu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 blighttown denen yer ne iğrençtir o poison dart atan kamiller, sadece sinir bozmak için yapmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Blighttown gelmiş geçmiş en iğrenç mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 DEMEYİN BUNU bu aksam blighttayım cunku. bide şu hayaletlerin oldugu yer çok kötü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ya acaip korkuyorum şimdi depthse giricem tekrar ceset o çukurun içindeyse yeni karakter açarım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ahahah depths fena değil abi ya.o cukuru atlattın mı tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 o üfürdükleri şeyi bloklamak da yemiyor dimi kalkanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 blocklama abi zaten.bırak onlar üflesin.üfledikten sonra bi vuruşta ölüolar ztn geri kaç:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yok bloklamamıştım da merak ettim ya beklemiyordum ben çok dar alanda çıktılar karşıma kamera açısı kötüleşince siyah dumanlar gelince zaten kelimeyi şaadet getirdim bir dahaki sefer olursa fireball atıcam o patlak gözlerine allahsızların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 abi ilk düştüğümde bende baya panikledim ya.sonra baktım tek atışta ölüyorlar hyr bide donmuş elemanlara korkudan vuramadım canlancaklar diye.meğer ölülermiş fsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ya şu drake sword büyük trollük oyunda kesinlikle reachli bişeyle oynamak lazım ama drake çok iyi vuruyor başta mirdan hammer bulsam bi tane basıcam upgradei basıcam upgradei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ya ben 3 kere falan düştüm depths de o deliklerden. üfürenlerin ağzı şiştiğinde arkasına geç işte hemen. bu arada girmeden önce resist gear ı giy iyi oluyor. kolay geldi bana depths. ama çok temkinli girdim işte oraya. tek tek çektim fareleri, adım adım ilerledim, yol ayrımına geldiğimde bekledim 1dk falan üzerime gelen yok mu diye. büyük fareyi okla demirlerin arkasından kestim hatta lol. şimdi blight town a girmeye tırsıyorum. shrine a döndüm birde. tekrardan depths e gir, ordan git falan. gerçi kısa yol var artık depths bonfireından sonra ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 şeyi sorcam depths e dalmadan önce.köpekli bossa gelmeden.en girişte sağda bi kapı var kilitli.o kapı neyle açılıyor birde içerde kim var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 residence keyle açılıyordu galiba undead burgde yukarda hani kutuları kırıp aşşağı inen bir merdiven açıyorsun ordan bir undead merchanta yol açılıyor yerde oturan. 1k ya satıyor mage trainer çıkıyor ordan firelinke gidiyor. undead burg yoluna doğru bir yerde dikiliyor kurtarıldıktan sonra hatta orda mage seti catalyst falan da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ha salla o zaman bana faydası yok sapına kadar warriorum da yeni set istiyorum. gaping in orda olan set warriorda olan set zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 su oyunda pyromancyden buyuk trolluk yok ya. fireball at, saklan taktigiyle koca ejderha kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 abi zaten curselüyüm zar zor cesedi çıkarmışım o delikten depths keşfederken bonefireını buldum "lan dur şimdi bunu aktive edersem hepsi respawn olur biraz etrafa bakıyım" >be wary of up ne diyo lan bu >trollface.jpg slime tavandan kafama iner om nom nom yer beni lan bi da- >respawn firelinkte FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 hahahaha ben onu diğer tarafta yemişyim.sonra tavana baka baka gezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 lan 10k soul vardı üstümde allahsız slime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 hahah slime çok eziyet abi. çıldırmıştım ben. basıyorum bütün tuşlara. ulan bi bırakmadı. r1 spamlersen belki kurtarıyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ya bu arada sag saglim great hallow'dan assagi inebilen var mi? 10 kere falan denedim, ya dusuyorum ya curse yiyorum ya da mantar seklindeki moblar one hit cekiyo. ne igrenc bir yer lan orasi edit: karakter ezik bisi sanacak simdi herkes, sl57 elite knight armor +6 falan set var ustumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar