Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Headset Lazım

Castiel

Öne çıkan mesajlar

http://www.sanalmarketim.com/_prod/_img/l/2b57484185af89ce475fea22baae5787.jpg

SteelSeries Siberia v2 Full-size Headset
Özellikleri:
- Kapalı Tip Kulaklık
- Çekip çıkarılabilen mikrofon
- Kristal berraklığında tiz, bas ve orta sesler
- 50mm driver
- Hafif ve esnek yapı
- Kablo üzerinde entegre ses kontrolü
Kulaklık
- Frekans aralığı: 10 - 28.000 Hz
- Empedans: 32 Ohm
- SPL@1kHz, 1Vrms: 112 dB
- Kablo uzunluğu: 1,0 m + 2,0 m = 3,0 m / 9,84 ft.
- Jack: 3,5 mm
Mikrofon
- Frekans aralığı: 50 - 16.000 Hz
- Pick up pattern: Uni-directional
- Hassasiyet: -38 dB

Bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl ? Sağlam bir headset istiyorum 3 ayda bir headset için 100 dolar harcamaktan bıktım.

Creative, Logitech, Plantronics gibi ürünler kullandım ama pek dayanmadılar.

Tavsiye bekliyorum ayrıca yukarıdaki ürünü daha önce kullanan bir pati varsa ve yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Plantronics: malzeme kalitesiz çıktı klipsleri bozulunca pat diye kulaklıklar gevşemeye başladı.

Creative: mikrofonu çok berbat bir mikrofon idi tasarımı yapan 3 gün kullanmak için yapmış haliyle uzun süreli bir kullanımın sonunda sağa sola çevrilen mikrofon gg oldu.

2. Creative: Kulaklığı gövde kısmına bağlayan kolon gibi kısımlar bozuldu rahatsızlık verince attım.

Logitech: Dünyanın en aptal kumandasını buna eklemişler haliyle bozuldu kısa süre sonra bu da tasarım hatası bana göre hayvan gibi kullanmadım neticede.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

sennheiser pc151

spark onu ben 2008 yılında kullandım ya da buna benzer bir modeldi çok rahatsız edici bulduğum için kaldırdım bir kenara salak ürün demiyorum aksine sennheiser ses kalitesi anlamında (gerek hoparlör gerek mikrofon) son derece kaliteli ürünler yapıyor ama malesef ben pek sevmedim onu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
benimde kulaklık konusunda sorunum var.Öyle ses kalitesi 5+1 7+1 modunda bir adam değilim.

Benim sorunum kulaklık kablosunun kıvrılması ve bir süre sonra kabloların kopmaya başlaması yüzünden kulaklıkların mundar olması.

kablo kıvrılmasını engelleyecek bir sistemi vs olan yada kıvrılsa bile kırılmayacak olan bir headset tavsiyesi olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

plantronics öneririm ben de çok rahat oluyorlar gerçekten, kafada hissedilmiyor bile hafif.

ben gerçi 1 yıldır falan pc'de bile inear kulaklığımı (creative ep630) kullanıyorum mikrofon lazım değilse, kulağa zararlı olduğunu söylüyorlar ama çok rahat oluyor yav heatset'e kıyasla. volume fazla abanmadıkça pek bir sorun olmaz herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...