Castiel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 http://www.sanalmarketim.com/_prod/_img/l/2b57484185af89ce475fea22baae5787.jpg SteelSeries Siberia v2 Full-size Headset Özellikleri: - Kapalı Tip Kulaklık - Çekip çıkarılabilen mikrofon - Kristal berraklığında tiz, bas ve orta sesler - 50mm driver - Hafif ve esnek yapı - Kablo üzerinde entegre ses kontrolü Kulaklık - Frekans aralığı: 10 - 28.000 Hz - Empedans: 32 Ohm - SPL@1kHz, 1Vrms: 112 dB - Kablo uzunluğu: 1,0 m + 2,0 m = 3,0 m / 9,84 ft. - Jack: 3,5 mm Mikrofon - Frekans aralığı: 50 - 16.000 Hz - Pick up pattern: Uni-directional - Hassasiyet: -38 dB Bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl ? Sağlam bir headset istiyorum 3 ayda bir headset için 100 dolar harcamaktan bıktım. Creative, Logitech, Plantronics gibi ürünler kullandım ama pek dayanmadılar. Tavsiye bekliyorum ayrıca yukarıdaki ürünü daha önce kullanan bir pati varsa ve yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 sennheiser pc151 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 http://lh4.googleusercontent.com/public/HeYu5LieD2wpxmdT9WVJOiDa2n85IBFP8yTQOWEGxJU2OZMCREEHorkwtW8c5qjYwAR2TM3JYI_AQ2Kt9J_D4FKHJnPeA9UqqqRRyPXlsJBTFUeW4y7TKsiKKf8X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 3 ayda nası bozuyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Uc ayda bir 100 dolarlik urun bozuyorsan/parcaliyorsan sorun sende ya da ortamdadir muhtemelen. Yani marka degistirmek pek cozum olmayabilir. Sikayetin genel olarak nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Plantronics: malzeme kalitesiz çıktı klipsleri bozulunca pat diye kulaklıklar gevşemeye başladı. Creative: mikrofonu çok berbat bir mikrofon idi tasarımı yapan 3 gün kullanmak için yapmış haliyle uzun süreli bir kullanımın sonunda sağa sola çevrilen mikrofon gg oldu. 2. Creative: Kulaklığı gövde kısmına bağlayan kolon gibi kısımlar bozuldu rahatsızlık verince attım. Logitech: Dünyanın en aptal kumandasını buna eklemişler haliyle bozuldu kısa süre sonra bu da tasarım hatası bana göre hayvan gibi kullanmadım neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Sparkcaster said: sennheiser pc151 spark onu ben 2008 yılında kullandım ya da buna benzer bir modeldi çok rahatsız edici bulduğum için kaldırdım bir kenara salak ürün demiyorum aksine sennheiser ses kalitesi anlamında (gerek hoparlör gerek mikrofon) son derece kaliteli ürünler yapıyor ama malesef ben pek sevmedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 valla benzerini bilemicem aynı modelse de kafada hissetmiyorum şahsen şu an, kablosu da uzun kalite desen eh söylemeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 spark şu kulakların üstünde duranlar varya onlardandı. bunun aynısının o şekilde olanı model numarasını bilmiyorum kutusuna bakmam lazım ama hiç rahat değildi. durum bu steelseries kullanan pati var mı acaba bu konuda bir yorum alabilsem çok iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 https://bwindia.net/bwfiles/images/Headset%20with%20Mic%20Sennheiser%20PC%20151.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 http://www.sanalmarketim.com/_prod/_img/l/2b57484185af89ce475fea22baae5787.jpg Bunun siyahını bulabildim sadece ve kırmızısı vardı bende sipariş ettim beyazını bakalım gelsin nasılmış göreceğim herkes en iyi headset diye epey övmüş umarım öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Headset alacaklara tavsiye edebilirim inanılmaz derecede iyi bir ses kalitesine sahip, mikrofonu tek kelimeyle mükemmel. Kullandığınız süre içerisinde en ufak bir ağırlık hissetmiyorsunuz oldukça rahat, keşke daha önce bunu almış olsaydım diyorum kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Steelseries kullanmadim ama kullanan arkadaslarim harika diyolar ama 5.1 olani varmis usbli onu cok ovduler gerci steelseries gaming olayinda baya usta :) Hayirli olsun simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 G35 kullanan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 aldim mutluyum, tavsiye ediyorum. diger headsetler gibi sanal 5+1 degil hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 evet vazgectim ben de usbden, onun yerine hem usb hem jackli olan plantronics gamecom 777 ye bakiyorum, yorumlarda ultra rahat oldugu soleniyor. bana da oyle lazim takinca kafamdan cikartmiyim 5 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 benimde kulaklık konusunda sorunum var.Öyle ses kalitesi 5+1 7+1 modunda bir adam değilim. Benim sorunum kulaklık kablosunun kıvrılması ve bir süre sonra kabloların kopmaya başlaması yüzünden kulaklıkların mundar olması. kablo kıvrılmasını engelleyecek bir sistemi vs olan yada kıvrılsa bile kırılmayacak olan bir headset tavsiyesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 plantronics öneririm ben de çok rahat oluyorlar gerçekten, kafada hissedilmiyor bile hafif. ben gerçi 1 yıldır falan pc'de bile inear kulaklığımı (creative ep630) kullanıyorum mikrofon lazım değilse, kulağa zararlı olduğunu söylüyorlar ama çok rahat oluyor yav heatset'e kıyasla. volume fazla abanmadıkça pek bir sorun olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar