Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Portishead öneririm çok rahatlatıcı müzikleri vardır... Scorpions gayet sakin sessiz rahatlatıcı... Sting her şarkısını al... U2 Aerosmith... yeter bu kadar zaten sana =)[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Hiçbişey dinlemesen daha iyi olur bence. Sonraları alışkanlık yapıo. Bu sefer müziksiz konsantre olamamaya başlıyosun.[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Troil, 17 Ağustos 2004 15:18 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 17 Ağustos 2004 15:16 tarihinde demiş ki: dream theater ksar biraz o sıkıntı verir ders çalışırken imparator ile klasik tavsiyemdir benim hoşuma gidiyor gece yatarken yavaş şarkılarını dinliyorum gayet güzel bence[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 paco de lucia three doors down[signature][hline]eternal metcalf
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 radiohead/muse[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur)
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Muse / Dream Theater olabilir slow parcalarını tercih ediceksin ama. Queen de arada iyi gider. Daha çok slow şarkıları tercih edicen konsantrasyonu bozmayacak ama aynı zamanda hoşlandığın şeyler olmalı. Bi de LotR soundtrackini dinliyodum arada Bridge of Khazad dum çalınca test dayanmıyo karşında :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
zagorx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Sacred Garden derim ben. iyidir iyi.[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius U2 was a spyplane.
dieddragon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 benim ders çalışırken, test çözerken dinlediğim bi playlistim var onu yazayım. almora - change pentagram - sonsuz eagles - hotel california yavuz çetin - istanbul'a ait radiohead - karma police bulutsuzluk özlemi - yaşamaya mecbursun black sabbath - paranoid nirvana - the man who sold the world radiohead - idioteque therion - call of dagon cat stevens - lady d'arbanville bulutsuzluk özlemi - bir güzel gördüm yolda ayrıca jazz seviyorsan, aziza mustafa zadeh 'in dance of fire albumu de iyi gidiyo.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Yaşamak İstemem Artık!
AndromedA Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Ardeth, 17 Ağustos 2004 14:51 tarihinde demiş ki: şimdi efendim vakti zamanında ben bir seminere gitmiştim orda adam bazı kişilerde hafif doğa sesi temalı yatıştırıcı sakin müzikler test çözmenize yardımcı olabilir amaaaa çok alışkanlık yaparsa her test çözüşünüzde bu müzikleri arar ve onların yoksunluğunda konsantrasyon eksikliği yaşarsınızı dershane sınavlarınızda ve össde dikkatiniz dağılabilir müzik olmadığı için demişti. Bende bir seminerde dinlemiştim; ders çalışırken müzik dinlemeye alışırsak gürültülü bir ortamda daha rahat konsantre olabilirmişiz.. Ama dinlenilen müzik türü de önemlidir heralde..[signature][hline]Kan Seriku
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Korn rlz[signature][hline]Lil'Alur for Shar
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Alexi_Septimus, 17 Ağustos 2004 14:54 tarihinde demiş ki: Hayır, daha üye olmamışlar. pehaduhsduhdada=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: screamer, 17 Ağustos 2004 19:00 tarihinde demiş ki: Korn rlz korn u da müzik kategorisine alıyoruz artık demek :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Iron maiden'ı tavsiye ederim... bende ders çalışırken sürekli onu dinlerdim. hem kafanı yormaz. hemde fazla gürültülü diil...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Enstürmantal olsunda ne olursa olsun.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 dream theater, nirvana, metallica, megadeth dinliyorum ben. nirvana alakasız gibi geliyor diğer 3üyle ama ders çalışırken iyi gidiyor.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 anathema dinleyin soruları çözemiyosanız :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ha evet anathemada dinliyorum ders çalışırken bayağı bi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 quartet muartet i al yeni albümelrini ben çok beendim[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 saçlamışınız karizmatik metalci genç hawası yapcam diye ders çalışırken dinlendirecke bişi dinlemen lazım blues bile yorar kafayı jazz dinleyebilirsin ya da kalsik müzik bu kadar[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 vallaha 7. sınıftan beri ders çalışırken metallica türü şeyler dinliyorum ben ders çalışırken dinlendirici müzik gerekmiyor illaha. sevdiğin müzik olsun yeter.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 şu an kenderleme dinlenebilir çok güzel ve ders çalıştırıcı şarkıları çalıyor.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Alakası yok. Gürültülü müzik metal vs türevi derse adapte olmanı zorlaştırır okuduklarını zor anlarsın. Özellikle klasil muzıgın kitap okurken yada ders çalısırken dinlendırdıgı bıldıgım kadarıyla kanıtlanmıs[signature][hline] The Truth is out There
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: DeamoN, 17 Ağustos 2004 20:35 tarihinde demiş ki: saçlamışınız karizmatik metalci genç hawası yapcam diye ders çalışırken dinlendirecke bişi dinlemen lazım blues bile yorar kafayı jazz dinleyebilirsin ya da kalsik müzik bu kadar kim kime ne havası yapacak burda[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 the doors ,pat matheny ,jimmy hendrix ,oasis,rem,the cure ,beatlesgibi uyutmayan aynı zamanda içinde attac barındırıp dikkatini dağıtmayacak müzikler dinle. bu grupları sadece sevdiğim için yazmadım the cure ı hiç sevmem ama ders yaparken dinlenir ... oasis ve rem i tercih et daha çok[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar