sostizm Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Açılmıştır diyordum ama sanırım açılmamış.burada bahsi geçmiş sadece. Çok hoşuma gitti ama özellikle 1:18 deki dans ve zaman zaman gözümüze giren camel toe eşsiz. Uçma efekti hakkında yorum dahi yapmayacağım, yapanlar da farkındaymış zaten, mizah var içinde bariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 kızda neden spiderman kostümü var ki, bu arada 1.17 hakkaten ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 I'm 12 years old and what is this? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 copyrayt olmuş video alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 hunharca uplıyorum. buraya fantastik indian videoları falan koyak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 örümcek abşanın gideri var gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 "I'm Indian and this is the most retarded shit i've ever seen" lol. o değil de, bu bollywood filmlerinde kadınların güzel, erkeklerine dallama olarak gözükmesini bir türlü çözemedim. kız yine de bir aishwarya rai değil tabii... hazır hindistan demişken günlük golimar kotamızı dolduralım: http://www.youtube.com/watch?v=zL6xgki326E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar