Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 kadrolara itirazı olan varsa kendine saklasın! çok güzel kadro kurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bizim takımda defans 1 kişi filan sanırsam ahaha gidip de dönmediğimi gördün mü :( benmde sağ kol pert, cuma akşamı wii oynarken beysbol da fazla kaptırdık kendimizi. ona seviniodm kaleci olmicam diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Holy said: BiTcH_oFBaT said: takımlar nasıl olacak? defans olmak istemiyorum :( ileri geri gidip gelmeli bişey uydurursunuz bana :pgidip de dönmemek var eser öyle deme :( @screwy ayrıca bende eldiven yok, ildeniz'in var mı acaba ikinci eldiveni? senin eldivene noldu kız?icinde yapıskan olan bolumu yokolmus.. top cok guzel kayıyo.. eger eldiven yoksa ben eldivensiz de kalecilik yaparım np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 tabi 9v9 olsun derseniz hala benim +1 war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 benm eski eldivenlerim yanımdaymış, onla oynuyabilirsen veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 deneriz babus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bu arada macı 18-19 a aldık dimi yigit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 evet 6-7 oluyor canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 herkesin haberi war dimi bi de ilk saydaki saati degistirsek canım sora insanlar TUH ben 19 da sanıyodum demesinler derlerse kırarız zaten asudhausdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 o tamamen serenin suçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ula o kadar takip ettim nasi gozumden kacti bu topic yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 screwy said: Holy said: BiTcH_oFBaT said: takımlar nasıl olacak? defans olmak istemiyorum :( ileri geri gidip gelmeli bişey uydurursunuz bana :pgidip de dönmemek var eser öyle deme :( @screwy ayrıca bende eldiven yok, ildeniz'in var mı acaba ikinci eldiveni? senin eldivene noldu kız?icinde yapıskan olan bolumu yokolmus.. top cok guzel kayıyo.. eger eldiven yoksa ben eldivensiz de kalecilik yaparım np abi yıkasana eldiveni? hoş benimkilerde mortladı artık zemzem suyuyla yıkasam da kâr etmiyor tez vakit gidip outletlerden eldiven aranacağım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bu arada serhat eldivensiz oynayacaksa ben de eldivensiz oynarım hacı.. eskiden eldiven mi vardı (farketmez zaten benşm eldivenlerin de şaftı kaydı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Ben demin yazarken 17 kişi olduğumuzu idrak etmemiştim itiraf edeyim. Yine de defansımız fena ehah. bu arada yine sağlama alalım görmeyen falan olduysa: MAÇ 6-7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 MAÇ 6-7 gelmeyeni serhat ceviz gibi kıracak biz de içinden çıkanları yiyeceğiz (böbrek benim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Kaspar said: Ben demin yazarken 17 kişi olduğumuzu idrak etmemiştim itiraf edeyim. Yine de defansımız fena ehah. o takımlar eşit değil dayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 abi sürpriz olan adam kötü olduğu için siz bariz daha iyi kalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Havada sıcak yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 erken gelen olursa, bende erken gidecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Çok iyi berabere kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Hadi lan tabelacılar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bir sonraki mac alındı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 abonelik var lan maç alma derdi yok =) haftaya 8-9 bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 beyler ben tatildeydim haftaya yer olursa gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Yiğit 8-9 u 7-8 yapsak mu haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar