Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Sitesi/Listesi


Pesimistyler

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar, arattim bulamadim. Baslikta dedigim gibi kapsamli bir oyun sitesi/listesi ariyorum. Turkce yada Ingilizce olmasi onemli degil, ama benim derdim yaklasik son 5 veya 10 yildaki, guzel sayilabilecek hemen her turdeki oyunun listesini veya mumkunse incelemesini bulabilecegim bir site. Sebebi ise yillardir agiz tadiyla bir oyun oynayabilmis degilim ve simdi son 5-10 yildaki guzel olabilecek her oyunu yukleyip bi bakmak, guzelse oynamak ve en onemlisi koleksiyon yapmak istiyorum. Fakat tek tek aratarak bulmak veya aklima gelenleri aramak uzun ve zor oluyor. Aradigim sey IMDB nin oyunlar icin olan versiyonu gibi birsey. Acildiysa affola..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tam olarak dediğin gibi bi site diil, ama şimdiye kadar oynamış olduğun oyunları listene ekleyip, eklerken sevdiğin ve önemli bulduğun yanlarını tagleyebildiğin, sonra da oyunları türlerine ve bu taglere göre aratabildiğin bi site var: http://www.gamerdna.com bi bak derim.
Onun dışında, dediğin gibi bi site varsa benim de çok işime yarar.

Edit: Gamespot'ın arama özelliğini pek sevemedim nedense ben bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.gamespot.com/games.html?type=top_rated&platform=5&mode=all&sort=score&dlx_type=all&date_filter=all&sortdir=asc&official=all
http://uk.pc.ign.com/index/top-reviewed.html

sitenin verdigi puanlara gore listeliyor ama her ikisinde de user score'da var.

all-time'a tiklarsan review'u olan tum oyunlari listeler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...