Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Hayalim Manisa'yı şampiyon yapmak" by Hikmet Karaman

mokoko

Öne çıkan mesajlar

benim anlamadığım neye güvenip alıyorlar bu adamı hayla.lan adamın tek başarısı yok çalıştırdığı her takım küme düşüyor.ulan alın 2. ligde başarılı olmuş bir hocayı bu hikmetten hakandan daha iyi td lik yapar.

neyse zaten belliydi ama yinede küme düşmeleri hikmetle birlikte kesinleşmiş oldu :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Wispy said:

Şu teknik direktör değiştiren takımın ardarda maç kazanması konseptini anlamıyorum.

Oyuncular kendilerini kanıtlamak vs için yapıyorsa daha önce neden oynamıyordun eşek herif diyesim geliyor.

ona bakcak olursan tsl de aynı tdler sürekli devir daim içindeler ne anlıyorlar sürekli degiştirmekten bende anlamıyorum yılmaz vural tüm anadoluyu 3-5 kere dolanadı heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Şu teknik direktör değiştiren takımın ardarda maç kazanması konseptini anlamıyorum.

Oyuncular kendilerini kanıtlamak vs için yapıyorsa daha önce neden oynamıyordun eşek herif diyesim geliyor.

yan gelip yatıyorlar.bizde futbolcu göndermek yoktur.direk teknik adamı göndeririz.futbolcuyu adam edemeyiz.

yeni teknik direktör gelince işte yerlerini tekrardan garantilemek için iyi bi performans.sonra tekrar yna gel yat.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...