mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/23226/hayalim-manisayi-sampiyon-yapmak ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Sabah uyanınca, ulan acaba hangi takımı çalıştırıyordum ben diyor mu acaba bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ps3 alsın biri adama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 eğlence bölümünde olması gereken bir başlık bence bu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 hakan kutluyu ne zaman kovdular lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 hikmetçim add manager yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Hakan Kutlu zaten imzayı attığı an kovuluyor, yeni td bulana kadar takımı çalıştırıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Hayalleri kadar özgür adam. Özgür hikmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 zaten hakan kutluya kim td ol dedi ki lan. ortasahada deli gibi koşan adamdan td yapmaya çalışıyolar sdfls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Hikmet Karaman'da Manisa dönemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bursa şampiyon olduysa bu ülkede manisada olabilir ama hikmet karaman ile zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 tutmayın küçük enişteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 benim anlamadığım neye güvenip alıyorlar bu adamı hayla.lan adamın tek başarısı yok çalıştırdığı her takım küme düşüyor.ulan alın 2. ligde başarılı olmuş bir hocayı bu hikmetten hakandan daha iyi td lik yapar. neyse zaten belliydi ama yinede küme düşmeleri hikmetle birlikte kesinleşmiş oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 manisa samp olur hikmet karaman olamaz bence o kadar uzak ihtimaller bir bursa nelere kadirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 3 büyükler adam olsa, bursada birşey yapmamazsa işte, yinede hll olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 adam şaka maka şampiyon olacağına inanmış işte ne güzel. hatta icraata da geçtiler. trabzon: 1 - manisa: 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 baya da atarlı konuştu maç sonu izleyen oldu mu bilmiyorum salladı birilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bu haftada kazandılar gaz tam 1 hafta daha giderler bu gazla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Şu teknik direktör değiştiren takımın ardarda maç kazanması konseptini anlamıyorum. Oyuncular kendilerini kanıtlamak vs için yapıyorsa daha önce neden oynamıyordun eşek herif diyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Wispy said: Şu teknik direktör değiştiren takımın ardarda maç kazanması konseptini anlamıyorum. Oyuncular kendilerini kanıtlamak vs için yapıyorsa daha önce neden oynamıyordun eşek herif diyesim geliyor. ona bakcak olursan tsl de aynı tdler sürekli devir daim içindeler ne anlıyorlar sürekli degiştirmekten bende anlamıyorum yılmaz vural tüm anadoluyu 3-5 kere dolanadı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Wispy said: Şu teknik direktör değiştiren takımın ardarda maç kazanması konseptini anlamıyorum. Oyuncular kendilerini kanıtlamak vs için yapıyorsa daha önce neden oynamıyordun eşek herif diyesim geliyor. yan gelip yatıyorlar.bizde futbolcu göndermek yoktur.direk teknik adamı göndeririz.futbolcuyu adam edemeyiz. yeni teknik direktör gelince işte yerlerini tekrardan garantilemek için iyi bi performans.sonra tekrar yna gel yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Öyle deme abi, bu döngü bozulduğu anda bozan takım çöküşe geçer. Alttaki 6-7 takımın tek umudu anlık td boostları, başka türlü yükseliş şansları yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 El-Barto said: Öyle deme abi, bu döngü bozulduğu anda bozan takım çöküşe geçer. Alttaki 6-7 takımın tek umudu anlık td boostları, başka türlü yükseliş şansları yok :) ne kdar sacma da dursa heralde öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar