Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Taptım reklama en süperi bu olmuş mtv de felan gösteriyor adamlar aşmış cidden yani izlemediyseniz kesin izleyin derim[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bende yarım saat once izledim ehe süperdi kopege hasta oldum ozellikle.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Freestyle reklam serisi olarak süper zaten ama frizbi olayı hakkaten aşmış,bacağının altından falan geçirmesine hasta oldum...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Ben de kendimi iyi frizbi oynar sanırdım.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 adamlar oynamıo ki yiolar frizbiyi[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 who do you think you are? güzel reklam ya... katılsak mı bu freestyler olayına?.. napsak ? :-)[hline]®©
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 futbol reklamındaki müzik bitiriyor beni.. Who do you think you are ? aduhea[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 man i can do that[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: theKingpin, 11 May 2003 11:18 tarihinde demiş ki: futbol reklamındaki müzik bitiriyor beni.. Who do you think you are ? aduhea[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® i am me that's who i am and if there's anybody getting kidded that's gonna be youuuuu[hline]so much to live for so much to die for
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 nike ' ın kötü reklamını görmedim ki ben 2 sene önce falan şeyler wardı roberto carlosun ormanda kale avladığı bi reklam ronaldonun gene ona benzer bi reklamı onlarda kaliteyliydi şu secret tournament falanda aşmiş freestyle basketball da en sevdiim[hline]eeh eytere be!
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 frizbi reklamı çok dehşet olmuş reklamı izleyene dek frizbiyle öyle hareketler yapılabileceği hiç aklıma gelmemişti :) diğer freestyle reklamlarıda çok iyi[hline]I ma sucka for love.....
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Oldukça eğlenceli bir reklam olmuşKöpek olayına koptum ama çöp adamın o firavunalrın duvar rezimelrine veriği pozlar gibi şekilelr alarak gidip frizbiyi yakalaması çok iyiydi.En iyi reklamı olmuş bu galiba(TÜrkiye'd neden yayınlanmıyor acaba?Birde basketin farklı bir olayını gördüm.Kanal D de freestyle programında.Çöp adam Sahanın altına dalıp adamı geçio potanın orada betonun içinden fırlayıp smaç basıyor.Denemem lazım onu...)[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin)
eddy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Ben daha izlemedim yaw ama siz böyle diyorsanız kesin güzeldir.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
Öne çıkan mesajlar