dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 @nutella. olur, neden olmasın. kapışır ama sağlam popo tekmeleriz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 abi turkiyeye gelip ne yapacak allasen askerlik diye bi illet varken hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 cetoritto said: lan yürü git :) yürüyemiyom lan. dizim sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 senko said: abi turkiyeye gelip ne yapacak allasen askerlik diye bi illet varken hemde yaptım onu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Maç günlerinde pati'nin hiç tadı yok. Teallam gidiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 maç noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 zaman gecmiyor calısırken,alkol ve sigara dısında oyalayacak bir şey lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 çok sıcaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Yarın bu saatlerde terslik olmazsa istanbula inise geciyor olacagım. Hell yeah! Memleket tatilinin benim icin kısa olanı makbul maalesef. Ne pis bi insanım diyorum bu yuzden ama sebeplerim var be hacı. Ben de istemezmiydim yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 sevgilim eskiden daha romantikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 3 yıldır beraberim hatunla da.. fazla sinirli falan kendisi.içim bayılıyor artık vallahi. bööh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ayda yılda bi stalkerlık yapalım dedim, kızın arkadaş listesi kapalı çıktı iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Bankaya gittim bu sıcakta, yine yatmamış ya. Sözde bayramdan önce yatacaktı, harbi küfür edicem artık telefonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 içerisi çok sıcak, balkon çok soğuk. belim ağrıyor canım kavurmalı pide istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 iş yerindeki stajyerler bel altı kotun içine tanga giymesin ya da tanga giyecekse bel altı kot giymesin!!! erkeğiz gözümüz kayıyo ister istemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 kız arkadaşına yolluyorum screenshot ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 daha sağlam ssler göndermelisin burda suç unsuru bile yok. yalan mı ayrıca 1.5 metre yanımda oturuyo. stress oldum o tarafa bakıp bişey söyleyecem göze çarpıyo yani ister istemez. kalabalık bi de o saniyelik göz kaymasını biri görse ofis sapığına çıkar adım sabahtan beri daraldım yemin ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 akşam dışarı davet et kızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 adamı fena hallendirmişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 seni içime çektim bir nefeste yüreğim tutuklu göğsüm kafeste yanacağız ikimizde ateşte bir kıvılcım yeter hazırım bak aşk için ölmeli aşk o zaman aşk beni yak kendini yak herşeyi yak bir kıvılcım yeter ben hazırım bak ister hep okşa istersen öldür aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 komşu firmada bi hatun var asıl ben ona hallenecem dur bakalım nasıl tanısılıyordu ~Hörm..nolax sevdi seni, finki finki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 beni yor hasretinle sevginle yor sevgisizlik ayrılıktan daha zor dilediğin kadar acıt canımı yokluğunda varlığında yetmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 böyle şarkı sözlerinde kızlar ima etsin etsin son gel bakalım mindere dediğinde offf ayısın biliyo mısınn öküzsünnn derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 abi dilediğin kadar acıt canımı der demez bondage dersen öküz der tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar