cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 nereden başlasam? -sevmiyorum sıcakları,kar yağsın,11 ay kar yağsın, hava sıcaklığı ortalama -35 derece santigrat olsun, bana koymaz. -dincilerin yok olduğu bir dünya,bir ülke istiyorum.12-13 yaşında kıza sulanan,hallenen ve bu hayvan oğlu hayvanları din adına savunan şerefsizlerle, namussuz oğlu namussuzlarla aynı havayı solumak istemiyorum. -hayattan zevk almak istiyorum, istanbul'u çok seviyorum ama artık başka bir yerde, ege'de küçük bir ksabada-mümkünse de deniz kenarında bir kasabada yaşamak istiyorum.ömrüme ömür katıldığını hissetmek istiyorum. -hepsinden önemlisi bölücülerin,dincilerin desteklediği partinin yok olduğu bir ülkede yaşamak istiyorum. başka şeylerde var ama yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 olsun abi kurtardin sen kendini turkiye de kalan biz loserlara aci bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 "nutella yerim" said: sen sus hacı iltica etmişsin kurtulmussun senden büyük winner mı var oha lan, tarkan sen iltica mı ettin? niye lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ahah lan video cok iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Ankara da hava çok mu soğuk cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 öyleymiş..... 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 yok degil su an. ama o satirlari yazarken ruzgarliydi, sogumustu bayagi. eylulde kar yagmaya basliyor nisanda eriyor karlar napiyim lan ben boyle havayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 eskişehir i özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Bende Ankarayı özeldimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 sivrihisar da buluşalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 SekerPembe said: Bende Ankarayı özeldimmm ankaranin neresi ozlenebiliyor yahu avm'leri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Aşti yi özledim mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Ben de sevgilimi ozledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ahaha son saniyede kostura kostura 563452 nolu peronu aramak zevkli oluyor arasira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 "nutella yerim" said: ahah lan video cok iyimis gerçekçi işte. öyle sevgi pıtırcığı falan bi insan olacak bi hayatım yok benim. allahın her günü random ancak extraordinary sorunlarla uğraşıp çoğunun altından kalkacak gücü zar zor buluyorum. hayatım bok gibi ve ben bunun farkındayım demenin daha güzel bi yöntemi yok sanırım. sen hayata gül, hayat da sana gülsün saçmalığı yerine bunu 40 kere tercih ederim smile you fuck daha içten hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Ankara benim için çok anlamlı bir şehir, yoksa şehrin kendisini değil geçen günlerimi özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 copry said: Ben de sevgilimi ozledim :( benim ozliyecek hicbisiyim yok lan ne guzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 senko said: SekerPembe said: Bende Ankarayı özeldimmm ankaranin neresi ozlenebiliyor yahu avm'leri? sanıyorum tek güzel tarafı haritanın ortasında olması. elini orta kısma doğru uzat. ahanda ankarayı buldun abi. başka bi özelliği olmayan lanet bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ya uydurma aşti ve peron aramak güldürme beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 dasaaa said: "nutella yerim" said: ahah lan video cok iyimis gerçekçi işte. öyle sevgi pıtırcığı falan bi insan olacak bi hayatım yok benim. allahın her günü random ancak extraordinary sorunlarla uğraşıp çoğunun altından kalkacak gücü zar zor buluyorum. hayatım bok gibi ve ben bunun farkındayım demenin daha güzel bi yöntemi yok sanırım. sen hayata gül, hayat da sana gülsün saçmalığı yerine bunu 40 kere tercih ederim gel olm Türkiye'ye, hayatın bok gibiyse bari memleketinde bok gibi geçsin.bu ne lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 eskisehire giderken bildigin kaciyordum az kalsin otobusu. megersem benim binecegim peron bir alt kattaymis. kostururken bi taraftan da buzlu turizm ile konusuyorum, bakin peronu ariyorum sakin ben gelmeden gitmeyin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 said: öyle sevgi pıtırcığı falan bi insan olacak bi hayatım yok benim. allahın her günü random ancak extraordinary sorunlarla uğraşıp çoğunun altından kalkacak gücü zar zor buluyorum. olm sunu da dedikten sonra aramızda ciddi benzerlik olduguna karar verdim,ortak cok yonumuz var,ama gel gör ki forumda sever gibi oldugum ama bir yandan da ayar oldugum insanlardan birisin,ne dersin kavgalı ama zevkli bir dostlugumuz olabilir mi,bir tango ve keş olur mu bizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 burada daha güzel bok yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 lan yürü git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar