omigod Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bizim sokağın köşesine konuşlanmış hobo; az biraz sessiz be hacı. gece gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hobo ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 obua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 homo mu demek istedi acaba? lugatı kıttır belki travesti filan nedir bilmiyodur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 evet nedir hobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 evsiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 omigod said: bizim sokağın köşesine konuşlanmış hobo; az biraz sessiz be hacı. gece gece... oha adam gürcü sanırım. hobo gürcüce öküz demekti sanırım. böyle sığır gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 seviyorum ulan, lanet olsun :( konuşcak birine de ihtiyacım var uffffff allah kahretsin ya neden sanki yıllardır aradığım, o benim için yaratılmış olan kız bu kadar uzakta çıkar ki? ve neden uzun mesafeli lişkiden korkar? şansıma tüküreyim ya. Aco çekiyorum, çok vanım yanıyor ooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron Cervantes Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 sxdcfgvhbjnknbhvgcfyxedrtswq< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… omigod Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bunu da yapmış olayım. bayadır kullanmamıştım iyi oldu. hobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 yine mutsuzum akşam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 başka bi erkek bulsa sallamam gibi geliyo lan, godoş muyum neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Domino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 nileppezdel said: seviyorum ulan, lanet olsun :( konuşcak birine de ihtiyacım var uffffff allah kahretsin ya neden sanki yıllardır aradığım, o benim için yaratılmış olan kız bu kadar uzakta çıkar ki? ve neden uzun mesafeli lişkiden korkar? şansıma tüküreyim ya. Aco çekiyorum, çok vanım yanıyor ooof of Senin için yaratılmış kız sadece ülkede 200 tane vardır, rahat ol geniş takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 nileppezdel said: seviyorum ulan, lanet olsun :( konuşcak birine de ihtiyacım var uffffff allah kahretsin ya neden sanki yıllardır aradığım, o benim için yaratılmış olan kız bu kadar uzakta çıkar ki? ve neden uzun mesafeli lişkiden korkar? şansıma tüküreyim ya. Aco çekiyorum, çok vanım yanıyor ooof of uzun mesafe ilişki mi olur lan, nası seks yapacan uzaktan. dalsım mısın anasınısatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Hayırdır Eralp?Nedir seni mutsuz kılan?İstersen dinlerim.Ben de yamuldum hayat oyununun birbirinden zor levelları arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Domino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 said: uzun mesafe ilişki mi olur lan Dünyanın en büyük yalanı. İyi gidiyorsa da bir sorun var demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 nileppezdel said: seviyorum ulan, lanet olsun :( konuşcak birine de ihtiyacım var uffffff allah kahretsin ya neden sanki yıllardır aradığım, o benim için yaratılmış olan kız bu kadar uzakta çıkar ki? ve neden uzun mesafeli lişkiden korkar? şansıma tüküreyim ya. Aco çekiyorum, çok vanım yanıyor ooof of Ülen o kadar Pelin diye seslendim, kızsın değil mi dedim...Ses etmedin.Delikanlı adammışsın ama oldu mu şimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 cetintas said: Hayırdır Eralp?Nedir seni mutsuz kılan?İstersen dinlerim.Ben de yamuldum hayat oyununun birbirinden zor levelları arasında. abi yatıcam artık daha fazla kafamda kalsın istemiyorum bu düşünceler. Teşekkür ederim ama iyi niyetin için:) . Şimdiye kadar başıma gelen bütün kötü olaylara ileride hayatım daha güzel olacak diyerekten dayandım, çalıştım didindim ama artık yormaya başladı işte. Beklediğim güzel hayatın gelmesini umuyorum ama boş yere ümitleniyorum sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 adamın nickini bi tersten okusana cetintas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hala pelin peşindesin asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Tersten okuduğumda led zeppelin,onu biliyorum da ben nereden kapıldım bu kızın aman işte herifin pelin olduğuna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Eralp said: cetintas said: Hayırdır Eralp?Nedir seni mutsuz kılan?İstersen dinlerim.Ben de yamuldum hayat oyununun birbirinden zor levelları arasında. abi yatıcam artık daha fazla kafamda kalsın istemiyorum bu düşünceler. Teşekkür ederim ama iyi niyetin için:) . Şimdiye kadar başıma gelen bütün kötü olaylara ileride hayatım daha güzel olacak diyerekten dayandım, çalıştım didindim ama artık yormaya başladı işte. Beklediğim güzel hayatın gelmesini umuyorum ama boş yere ümitleniyorum sanırsam. Garip bir şey bu hayat denen şey be Eralp.Düşünsene,Allah kimseye göstermesin ama insanın en çok sevdiği öüyor ve insan yine genellikle yaşamaya devam etmeyi seçiyor.Ümidin bittiği yerde biz de biteriz,inan.Her zaman ümitlenmek için bir neden vardır,olmalı.Yoksa ben bu hayatın taaaa ..........Üzme kendini,yat uyu.Yarın geç kalk.Git deniz kenarına(umarım istanbul veya izmirde yaşıyorsundur çünkü bizde en güzel deniz istanbul ve izmirde arkadaş şöyle bakıp bakıp ferahlamak için).Bol bol çay iç,çek tertemiz iyotlu havayı içine.Sevdiğin arkadaşlarını da çağır yanına.Hayat zor,kolay bir şey değil.Mücadeleye devam,pes etmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 abi ne pelini yeter ya sdfsdf zaten mutsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 :) ülen gece gece ayak yapma bana şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Domino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Nilep sendne hiç hazetmiyorum, lakin mutsuzsan başına mutsuz eden şeyler gelmeden önceki win halini düşün, oraya git, adımlarını tekrar at, geçiyor. Fuck it, son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Sonraki 51.sayfa (Toplam 82 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
omigod Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bunu da yapmış olayım. bayadır kullanmamıştım iyi oldu. hobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 yine mutsuzum akşam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 başka bi erkek bulsa sallamam gibi geliyo lan, godoş muyum neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 nileppezdel said: seviyorum ulan, lanet olsun :( konuşcak birine de ihtiyacım var uffffff allah kahretsin ya neden sanki yıllardır aradığım, o benim için yaratılmış olan kız bu kadar uzakta çıkar ki? ve neden uzun mesafeli lişkiden korkar? şansıma tüküreyim ya. Aco çekiyorum, çok vanım yanıyor ooof of Senin için yaratılmış kız sadece ülkede 200 tane vardır, rahat ol geniş takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 nileppezdel said: seviyorum ulan, lanet olsun :( konuşcak birine de ihtiyacım var uffffff allah kahretsin ya neden sanki yıllardır aradığım, o benim için yaratılmış olan kız bu kadar uzakta çıkar ki? ve neden uzun mesafeli lişkiden korkar? şansıma tüküreyim ya. Aco çekiyorum, çok vanım yanıyor ooof of uzun mesafe ilişki mi olur lan, nası seks yapacan uzaktan. dalsım mısın anasınısatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Hayırdır Eralp?Nedir seni mutsuz kılan?İstersen dinlerim.Ben de yamuldum hayat oyununun birbirinden zor levelları arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 said: uzun mesafe ilişki mi olur lan Dünyanın en büyük yalanı. İyi gidiyorsa da bir sorun var demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 nileppezdel said: seviyorum ulan, lanet olsun :( konuşcak birine de ihtiyacım var uffffff allah kahretsin ya neden sanki yıllardır aradığım, o benim için yaratılmış olan kız bu kadar uzakta çıkar ki? ve neden uzun mesafeli lişkiden korkar? şansıma tüküreyim ya. Aco çekiyorum, çok vanım yanıyor ooof of Ülen o kadar Pelin diye seslendim, kızsın değil mi dedim...Ses etmedin.Delikanlı adammışsın ama oldu mu şimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 cetintas said: Hayırdır Eralp?Nedir seni mutsuz kılan?İstersen dinlerim.Ben de yamuldum hayat oyununun birbirinden zor levelları arasında. abi yatıcam artık daha fazla kafamda kalsın istemiyorum bu düşünceler. Teşekkür ederim ama iyi niyetin için:) . Şimdiye kadar başıma gelen bütün kötü olaylara ileride hayatım daha güzel olacak diyerekten dayandım, çalıştım didindim ama artık yormaya başladı işte. Beklediğim güzel hayatın gelmesini umuyorum ama boş yere ümitleniyorum sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 adamın nickini bi tersten okusana cetintas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hala pelin peşindesin asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Tersten okuduğumda led zeppelin,onu biliyorum da ben nereden kapıldım bu kızın aman işte herifin pelin olduğuna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Eralp said: cetintas said: Hayırdır Eralp?Nedir seni mutsuz kılan?İstersen dinlerim.Ben de yamuldum hayat oyununun birbirinden zor levelları arasında. abi yatıcam artık daha fazla kafamda kalsın istemiyorum bu düşünceler. Teşekkür ederim ama iyi niyetin için:) . Şimdiye kadar başıma gelen bütün kötü olaylara ileride hayatım daha güzel olacak diyerekten dayandım, çalıştım didindim ama artık yormaya başladı işte. Beklediğim güzel hayatın gelmesini umuyorum ama boş yere ümitleniyorum sanırsam. Garip bir şey bu hayat denen şey be Eralp.Düşünsene,Allah kimseye göstermesin ama insanın en çok sevdiği öüyor ve insan yine genellikle yaşamaya devam etmeyi seçiyor.Ümidin bittiği yerde biz de biteriz,inan.Her zaman ümitlenmek için bir neden vardır,olmalı.Yoksa ben bu hayatın taaaa ..........Üzme kendini,yat uyu.Yarın geç kalk.Git deniz kenarına(umarım istanbul veya izmirde yaşıyorsundur çünkü bizde en güzel deniz istanbul ve izmirde arkadaş şöyle bakıp bakıp ferahlamak için).Bol bol çay iç,çek tertemiz iyotlu havayı içine.Sevdiğin arkadaşlarını da çağır yanına.Hayat zor,kolay bir şey değil.Mücadeleye devam,pes etmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 abi ne pelini yeter ya sdfsdf zaten mutsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 :) ülen gece gece ayak yapma bana şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Nilep sendne hiç hazetmiyorum, lakin mutsuzsan başına mutsuz eden şeyler gelmeden önceki win halini düşün, oraya git, adımlarını tekrar at, geçiyor. Fuck it, son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar