wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Vurucam aazına aazına, kırıcam çeneni sonra kamışla yemek yiceksin haberin yok itooluit.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ben seri katil olucam sanırım. 6 kişi var listemde hepsi de mal, öldürsen 1 hafta sonra anlar
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 seçim otobüslerini görmek istemiyorum.
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ne halt edeceğimi de biliyor numarası yapıyorum.
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Aslında herkese başka gösteriyorum kendimi. Kimse bilmiyor beni. Biri hariç. Ona da bir o kadar gerçek davrandım. Farkında bile değil gerizekalı. Evet gerizekalı o.
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 çok sakat var kaç kere denmiştir lan acaba.
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Nothing left but to face this all of my own cause I am the chosen one.
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://www.zadan.nl/pics/weallneed/wealldo.jpg
throine Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 LAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNN YOOOOOOOOOOOOOOO OFFFFFFF FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU az önce kontrol finalinden ters köşeye yattım. :(:(
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 fede said: http://www.zadan.nl/pics/weallneed/wealldo.jpg Öldürürüm bunun için O_o
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Heryerde seçim reklam slogan seslerinden beynim bulandı :S
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 çocukken kırmızı başlıklı kız'a ve April O'Neil'e karşı bir takım hisler besliyordum.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 fede said: http://www.zadan.nl/pics/weallneed/wealldo.jpg abiiiiiii
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 gerçi ben yatarsam buna yengeç gelir böcek gelir bana ya
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Kadıköy'de Saadet partisinin toplanması için gidiş geliş bütün otobüs ve vapur seferlerini iptal edenler kimse, onlara kafam girsin. Kaldım lan arkadaşların evde, ne eve dönebiliyorum ne de istediğim yere gidebiliyorum.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
Bella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Deathblade said: Kadıköy'de Saadet partisinin toplanması için gidiş geliş bütün otobüs ve vapur seferlerini iptal edenler kimse, onlara kafam girsin. Kaldım lan arkadaşların evde, ne eve dönebiliyorum ne de istediğim yere gidebiliyorum. vapurlar iptal değildi ki sadece rıhtımı kapamışlardı miting yüzünden. ayrıca dün ne rezaletti orası cidden fatih çarşamba'dan beterdi.
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 lan çok sıkılıyorum kafayı yiyecem şimdi
Öne çıkan mesajlar