Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Hellouuu, Ya şimdi yurtdışındayım, bu senenin akademik takvimi de çok manyak bi şekilde açıklanmış. Tarih aralığı verilmemiş felan. bakbak Yatay geçiş başvurusu yönetim kurullarınca kabul edilen öğrencilerin kararlarının ÖİDB.'na gönderilmesinin son günü 03 Eylül 2010 Öğrenci Katkı Paylarının ödenmesinin son günü 23 Eylül 2010 Ders programlarının yapılması 27 Eylül 2010 01 Ekim 2010 Ders programlarının danışmanlar tarafından onaylanmasının son günü 03 Ekim 2010 Katkı payı dekontlarının ÖİDB.'na gönderilmesinin son günü 06 Ekim 2010 Şimdi ders kayıtları bu bold ile belirttiğim tarihte yapılacak değil mi? Bu arada işim gereği yurtdışında olmam gerekiyor Ekim sonuna kadar, kayıt olayını netten halledecem nasılsa da, benim yerime başka bi arkadaşım götürse kaydı onaylattırsa olurmu acep? Bir bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Lan olm bak her seferinde başlık açıyorum cevapsız kalıyor. Enrage olucam, Garbage da yardıracam görceniz. Cevap verinsenize oğluuuum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bizim okulda da eskiden vardı bu elden onaylatma işi, arkadaşın işi var şurda burda diyince sorun etmiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Adını soyadını şifreni falan bilsin ben xx yy yim onaya geldim desin hallolur.Odtüde öle yapıyoruz yaptırıyoruz:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bölüm dışı seçmeli ders tavsiye edebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bizim üninin konservatuar bölümünde diksiyon ve tiyatro var. Onun dışında spor diyosan binicilik var hacettepede ders olarak hemde. Ben de kurucu üyelerden biriyim kulübe. Bol bol var yane seçenek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 jeoloji müh. hangi kampüste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Beytepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar